12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAlunecări pe DN 67, în Mehedinţi

Alunecări pe DN 67, în Mehedinţi

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe DN 67, între Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu, din cauza unor alunecări de teren provocate de infiltrarea apelor subterane în structura căii rutiere, care a fost serios avariată. Maşinile circulă cu mai puţin de zece kilometri la oră, iar uneori se formează coloane interminabile.
Pentru a trece de fisurile şi ridicăturile produse în carosabil, autovehiculele trebuie să facă slalom printre aceste obstacole şi să se deplaseze cu viteză redusă.
„Este jale, se circulă ca vai de lume! Dacă vine unul care nu ştie şi mai are şi un pic de viteză îşi rupe maşina în două. Mergem pe aici cu zece kilometri că mai mult nu se poate“, a declarat un şofer.
Din această cauză, pe ambele sensuri de mers se formează coloane de maşini ce se întind pe kilometri întregi.
„După ce că este drumul distrus, cu gropi, se mai fac şi cozi pe tot dealul“, a spus alt participant la trafic.
În zona dealului Colibaşi se află o echipă de muncitori care încearcă să remedieze cât de cât situaţia, însă fisurile măsoară aproape doi metri adâncime.
„Situaţia este destul de complicată şi nu este exclus să se ducă tot dealul la vale. Fisurile trec de 70 de centimetri şi ajung şi la doi metri adâncime. Din cauza tirurilor care trec toată ziua pe aici şi a ploilor s-a fisurat câte puţin şi acum este aproape imposibil să mai circuli“, a declarat Paul Stanciu, inginer-şef.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU