17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjA ucis-o pentru că l-a lovit cu piatra

A ucis-o pentru că l-a lovit cu piatra

O femeie din comuna gorjeană Plopşoru a fost ucisă cu sânge rece de un consătean pe care, în urmă cu două săptămâni, l-a lovit cu o piatră în picior.

Tinca Plopşoreanu, de 61 de ani, din comuna gorjeană Plopşoru, a fost ucisă în noaptea de luni spre marţi de un consătean. Femeia a fost găsită fără suflare, într-o baltă de sânge, de către o persoană care a anunţat poliţia. Tinca Plopşoreanu zăcea lângă poarta unei gospodării. O echipă de criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj şi un procuror au mers la faţa locului, demarând o anchetă şi reţinând, la scurt timp, un suspect, care s-a dovedit a fi criminalul. Grigore Anca, de 40 de ani, condamnat în trecut pentru altă crimă, dar şi pentru furt, a recunoscut că a înjunghiat-o pe femeie. Ieri, bărbatul recidivist a fost prezentat instanţei de judecată pentru admiterea propunerii de arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile.

„M-a lovit cu o piatră în picior“

În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că femeia a decedat din cauza loviturii de cuţit primite în abdomen. I-au fost atinse mai multe organe interne, femeia decedând la scurt timp după ce a fost înjunghiată. Întrebat de ce a ucis-o pe Tinca Plopşoreanu, criminalul a răspuns că aceasta l-a supărat: „M-a lovit cu o piatră în picior acum două săptămâni“. Potrivit unor săteni, între femeie şi recidivist existau, de mai multă vreme, neînţelegeri. În cazul în care instanţa de judecată îl va găsi vinovat, Grigore Anca riscă să îşi petreacă următorii 25 de ani în închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII