10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCopil de zece ani, aruncat în tomberon

Copil de zece ani, aruncat în tomberon

I.M., de zece ani, din Herculane, care suferă de o boală a sistemului nervos, a fost aruncat într-un tomberon de trei tineri. Totul s-a întâmplat la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, însă băieţelul nu a avut curaj să le spună părinţilor nimic până acum două zile. Totul a ieşit la iveală când mama acestuia a văzut pe internet, din întâmplare, un filmuleţ în care fiul său era aruncat de mai mulţi tineri într-un container. Aceştia postaseră filmuleţul pe internet, sub denumirea „Operaţiunea tomberonul“.
„Nu am ştiut nimic până când nu am văzut filmuleţul. Copilul nu mi-a spus pentru că i-a fost teamă că eu o să mă iau de acei tineri şi o să-i facă din nou rău. Nu este normal ce se întâmplă! Cum să te amuzi pe seama unui copil mic? Nu o să las lucrurile aşa“, a spus mama băiatului, Elena Iancu.
Copilul povesteşte că plângea atunci când cei trei îl aruncau în gunoi, lucru care se vede şi pe filmuleţ, şi că le spunea să îl lase în pace, dar până nu a fost aruncat în tomberon nu a fost lăsat liber.
„M-au luat de mâini şi de picioare, m-au băgat într-o pătură şi m-au aruncat în gunoi. M-am lovit atunci, dar nu m-au bătut, râdeau de mine şi îmi spuneau să mă arunc singur“, a povestit M.I.
Elena Iancu a mers marţi dimineaţă la poliţie şi a depus plângere.
„La Postul de Poliţie Băile Herculane a venit mama unui băieţel de zece ani, care a făcut o plângere cu privire la faptul că, în luna septembrie, trei tineri din localitate i-au agresat copilul. Cei trei au fost identificaţi, iar în zilele următoare, vor fi chemaţi la postul de poliţie pentru declaraţii. Dacă se fac vinovaţi vor fi amendaţi“, a declarat Petre Bolbotină, agent-şef adjunct la Poliţia Băile Herculane.
Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei trei tineri vor fi amendaţi conform legii, iar dacă vor mai comite astfel de fapte, pot ajunge şi după gratii.
Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII