5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞoferi lăsaţi fără carnet

Şoferi lăsaţi fără carnet

Poliţiştii de la IPJ Mehedinţi au lăsat pietoni, în numai o jumătate de oră, trei şoferi, după ce aceştia au fost depistaţi conducând în stare de ebrietate.
„În noaptea de 20 spre 21 noiembrie, la ora 1.00, agenţii de la Poliţia Rutieră l-au oprit în trafic pe Mihai B., de 43 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care conducea un autoturism Daewoo Cielo, pe DN 6, pe raza localităţii Şimian, după ce consumase băuturi alcoolice. Testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La ora 1.10, poliţiştii l-au depistat în trafic pe Ion L., de 25 de ani, din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea o Dacie pe b-dul Nicolae Iorga din Severin, după ce şi el consumase băuturi alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La ora 1.30, agenţii de la Poliţia Rutieră l-au oprit în trafic pe Doruleţ T., de 40 de ani, tot din municipiu, care conducea o Dacie 1310 pe Calea Craiovei. El a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celor trei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Comic este că unul dintre şoferi a fost oprit în trafic pentru a fi martor la alt conducător auto, moment în care ne-am dat seama că şi acesta consumase băuturi alcoolice“, a spus Nicolae Rădulescu, subinspector la IPJ Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII