10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinor băut, îmbrăcat în patrafir

Minor băut, îmbrăcat în patrafir

Un minor de 16 ani, din municipiul Slatina, a intrat băut într-o biserică din oraş şi a făcut pe preotul pentru câteva minute. S-a dus în altar, a îmbrăcat patrafirul, iar la final s-a enervat şi a aruncat pe jos cu obiecte bisericeşti şi cărţi de rugăciune, spun oamenii legii.
Incidentul s-a petrecut marţi la Biserica „Înălţarea Domnului“, de pe strada Ecaterina Teodoriu. Alin Daniel C., vechi client al poliţiei, era băut, spun poliţiştii, când a dat buzna în Casa Domnului şi a făcut un adevărat spectacol. „Nu eram la biserică atunci când s-a întâmplat, rezolvam unele probleme administrative ale locaşului de cult legate de apă, gaze, curent. Am înţeles că acel băiat spunea că este Eva. Îi zicea femeii care vindea lumânări şi care m-a anunţat telefonic că a intrat cineva în biserică să nu mai vorbească la mobil că o stropeşte cu busuioc. Nu a distrus nimic şi nici nu a furat lucruri din biserică. Acum, cel mai mult mă tem că acesta umblă liber şi, Doamne fereşte, prinde vreun copil pe stradă şi cine ştie ce se întâmplă!“, a spus Iordache Iorgu, preotul bisericii.
A fost anunţată poliţia, care l-a luat la sediu pe tânăr, pentru declaraţii. „La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice“, a declarat Roxana Filip, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS