20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Concert la peste 9.000 de metri altitudine

Formaţiile rock mexicane Molotov şi Zoe intenţionează să susţină un concert într-un avion, la peste 9.000 de metri altitudine, informează Yahoo!News. În timpul zborului, care va dura o oră şi jumătate şi va face legătura între oraşele Mexico şi Guadalajara, 60 de persoane vor putea asista la neobişnuitul concert de la înălţime. Publicul spectator va fi format din 20 de câştigători, desemnaţi în urma unei trageri la sorţi, fiecare dintre aceştia fiind însoţit de doi prieteni. Data concertului a fost stabilită pentru 16 octombrie. Această iniţiativă este inspirată din „năzbâtia“ lui Jamiroquai, care în 2007 a cântat pentru public într-un avion ce zbura la peste 10.000 de metri altitudine, bătând astfel recordul mondial.

Nu i-au furat maşina, dar i-au lăsat bani

O braziliancă pretinde că hoţii care au vrut să-i fure maşina s-au lăsat păgubaşi văzând starea deplorabilă în care se afla automobilul şi, în plus, i-au lăsat şi bani. După cum informează site-ul ananova.com, Flavia Alcantara, din Belo Horizonte, a lăsat pe parbrizul maşinii un bilet prin care îi avertiza pe potenţialii hoţi că rabla ei nici măcar nu merită să fie furată: „Domnule hoţ, te rog din suflet să nu furi maşina asta. Nu are baterie ca lumea, nu are roată de rezervă, este într-o stare deplorabilă. Vă mulţumesc anticipat“. Doamna Alcantara spune că după câtva timp cineva chiar a încercat să fure maşina, dar a lăsat-o acolo, împreună cu o bancnotă. „Probabil hoţului i s-a făcut milă de mine“, a declarat ea pentru un ziar local. „Am pus biletul acolo să le atrag atenţia, am vrut să îi împiedic să fure o maşină care nici măcar nu merită efortul“, a mai spus Flavia Alcantara.

Pizza gratuită la Napoli

Asociaţia locală a producătorilor de pizza din Napoli a oferit peste 5.000 de bucăţi de pizza pe străzile oraşului, în semn de protest, informează site-ul cyberpresse.ca. „Pizzaiolii“ vor să-şi exprime nemulţumirea faţă de preţurile exagerate practicate de anumite restaurante şi pizzerii, care profită de creşterea costurilor la produsele de bază. „Pizza este unul dintre produsele care se consumă cel mai mult în întreaga lume, tocmai de aceea preţul ei nu ar trebui să depăşească în nici un caz 3,50 euro“, a declarat Sergio Miccu, preşedintele asociaţiei.

Potrivit acestuia, patronii anumitor restaurante şi pizzerii practică majorări de preţuri care nu sunt justificate nici măcar de creşterea costurilor făcute cu achiziţionarea produselor necesare pentru pizza. „Am lansat această iniţiativă întrucât pizza se vinde din ce în ce mai scump, în contextul general al creşterii preţurilor, şi astfel vrem să mai scutim consumatorii de cheltuieli“, a explicat Miccu.

Mel B nu respinge ideea de a poza nud

Mel B a anunţat de curând că ia în considerare posibilitatea de a face un pictorial pentru revista Playboy, informează site-ul boston.com. Fosta componentă a formaţiei Spice Girls a declarat că până acum a refuzat de două ori să pozeze pentru celebra publicaţie pentru adulţi, dar că nu exclude această idee. „Anul trecut am primit o ofertă şi acum câteva luni cei de la Playboy m-au contactat din nou. I-am refuzat de fiecare dată, dar asta nu înseamnă că pe viitor nu voi onora o astfel de invitaţie. Nu sunt pudică şi nu aş avea nici o problemă să apar goală în paginile revistei“, a spus Mel B.

Anul acesta, artista a devenit imaginea unei companii de lenjerie intimă şi de atunci a apărut în câteva campanii publicitare destul de fierbinţi. Ea spune că se simte foarte bine în propria piele şi că nu este adepta curelor de slăbire. „Sunt destul de mândră de felul cum arăt şi sunt foarte mulţumită de rotunjimile mele. Fac mult sport, mănânc sănătos şi satisfac toate nevoile corpului meu pentru a mă menţine în formă. Aşa că nu aş avea nici o problemă să îmi expun trupul într-o revistă precum Playboy“, a adăugat Mel B.

Kiefer Sutherland, prea bine plătit

Kiefer Sutherland a făcut de curând o declaraţie-bombă, mărturisind că nu merită milioanele de dolari pe care le câştigă pentru ceea ce face. După cum informează site-ul starpulse.com, vedeta serialului „24“ este de părere că actorii sunt plătiţi prea mult pentru slujba pe care o au şi recunoaşte că, de exemplu, cei care lucrează în spitalele de urgenţă ar merita cu prisosinţă un salariu ca al starurilor de la Hollywood. „Sumele de bani care se vehiculează în industria filmului sunt exagerate. În egală măsură, admiraţia cu care sunt priviţi actorii este şi ea dusă la extrem. Consider că doctorii sunt, de fapt, vedetele societăţii moderne, împărţind acest statut cu profesorii, pompierii şi poliţiştii“, a declarat Kiefer Sutherland.

Will Smith, fericit datorită condiţiei fizice

Will Smith este de părere că forma fizică este cheia fericirii lui. După cum informează site-ul boston.com, vedeta s-a declarat total de acord cu zicala „Minte sănătoasă într-un corp sănătos“ şi face tot ce poate pentru a o respecta. Actorul, care a trebuit să aibă o formă fizică excepţională pentru roluri precum cele din filmele „I Am Legend“ sau „Ali“, spune că toată viaţa lui depinde de felul în care se menţine din punct de vedere fizic. „Cred că acesta este primul pas în găsirea fericirii adevărate“, a explicat Smith. El se pregăteşte în prezent pentru continuarea peliculei „I Am Legend“, pentru care va trebui să îşi păstreze condiţia fizică, şi spune că va începe de acum pregătirile, deşi producătorii nici nu s-au apucat să scrie scenariul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS