12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMăcel politic cu furci şi topoare pe DN 57

Măcel politic cu furci şi topoare pe DN 57

http:http://www.youtube.com/watch?v=Ukfl3DfZ5p8


Şase persoane au ajuns la Spitalul din Drobeta Turnu Severin şi la cel din Vânju Mare, după un scandal ce a durat mai bine de patru ore şi a necesitat intervenţia a patru posturi de poliţie.

 

Două grupuri de susţinători ai PD-L şi PNL s-au bătut luni noapte în comuna Obârşia de Câmp, din Mehedinţi. Simpatizanţii actualului primar, Florea Stănaia, de la PNL, şi cei ai edilului care a pierdut alegerile, Ion Balaci, de la PD-L, s-au întâlnit la miezul nopţii pe DN 57, care face legătura între Severin şi Craiova, şi au declanşat măcelul. Grupurile rivale s-au bătut cu bâte, furci şi topoare. Circulaţia în zonă a fost blocată aproape o oră, şase persoane au fost rănite, iar la faţa locului s-au deplasat reprezentanţii a patru posturi de poliţie.

„Domnule, noi nu mai putem să ieşim seara în sat să bem un suc sau o bere, că oamenii fostului primar sunt pe noi, ne spun că ei fac legea şi că nimic nu îi opreşte, pentru că şeful de post e pe mână cu ei“, a spus un localnic.

Bătăuşii, în frunte cu primarul comunei, fac acuzaţii grave la adresa lui Balaci şi a poliţiei. „Fostul primar nu s-a împăcat cu gândul că nu mai are putere şi şi-a luat lângă el nişte bătăuşi, care ar face orice le spune. Trebuie să înţeleagă că noi vrem să trăim în pace, nu ca nişte huligani, ca în junglă. Şeful de post să-şi lase afacerile agricole pe care le are şi să se implice mai mult în liniştea acestei comune!“, a spus primarul comunei Obârşia de Câmp.

Marin Sârbu, şeful de post al Poliţiei din Obârşia de Câmp, a avut altă părere: „Nu este nimic adevărat din ce spune primarul. Eu nu am nici o afacere. Ştiu doar că în această seară s-au bătut cu topoarele, furcile şi parii mai mulţi cetăţeni, care am înţeles că acum sunt grav răniţi. De aceea, după cum aţi văzut, am chemat foarte multe echipaje de poliţie, pentru păstrarea ordinii publice“. În urma disputei, şase persoane au ajuns la Spitalul din Drobeta Turnu Severin şi la cel din Vânju Mare, scandalul fiind aplanat după mai bine de patru ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII