7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSchimbări la vârful PSD Dolj

Schimbări la vârful PSD Dolj

Deputatul Claudiu Manda a fost ales vineri, la şedinţa Consiliului Judeţean al PSD Dolj, preşedinte executiv al organizaţiei, funcţie lăsată liberă de Ion Prioteasa după alegerile pentru şefia filialei. Potrivit lui Manda, cel care l-a propus pentru funcţie a fost chiar Prioteasa. „După şedinţa Comitetului Executiv a zis să mai rămân puţin şi mi-a spus că vrea să mă propună preşedinte executiv. I-am răspuns că sunt onorat“, a spus Manda.

La şefia organizaţiei au fost operate şi alte schimbări. Funcţia de trezorier a fost preluată de Alin Golumbeanu, după ce fostul trezorier al organizaţiei, Ştefan Bratu, a căzut în dizgraţia noilor şefi ai PSD pentru susţinerea ex-preşedintelui Ion Călin.

Directorul Parc Turism, Constantin Răducănoiu, a preluat postul de vicepreşedinte eliberat de actualul penegist Victor Odolbaşa, iar o parte din primarii care au obţinut rezultate bune în alegeri au fost promovaţi. Voci din PSD spun că deciziile luate vineri nu sunt însă conforme statutului, dat fiind faptul că la şedinţă nu ar fi fost jumătate plus unu din membri, aşa cum este statutar. Surse din cadrul PSD spun că numărătoarea participanţilor la şedinţă s-ar fi oprit la 70 din cei peste 170 de membri ai Consiliului Judeţean al PSD Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII