10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFirmele caută studenţi pentru angajare

Firmele caută studenţi pentru angajare

Studenţii facultăţilor tehnice din ţară şi din străinătate participă, în această săptămână, la Zilele Tehnicii Studenţeşti. Prezentări de proiecte din domeniile tehnic şi IT, seminarii, concursuri de lucrări, dar şi un minitârg de cariere, la care vor participa firme interesate de studenţii facultăţilor cu profil tehnic, vor face parte din programul acestei manifestări a Organizaţiei Studenţilor din Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică (OSACE) din Craiova.

„Zilele Tehnicii Studenţeşti vin în sprijinul tinerilor din facultăţile tehnice. În acest an avem 40 de studenţi din patru centre universitare, Craiova, Timişoara, Iaşi şi Târgu Jiu, dar şi de la centre universitare din străinătate: Franţa, Ungaria, Republica Moldova, Georgia şi Grecia. Aceştia vor prezenta lucrări şi referate din domeniile tehnice, IT, Multimedia, Automatică şi Electronică, Electrotehnică şi Electromecanică, iar la final, cele mai bune prezentări vor primi premii în valoare de 5.000 de euro“, a explicat Dragoş Dudău, vicepreşedintele OSACE Craiova.

 

Ofertă de locuri de muncă, în holul facultăţii

 

Firmele interesate de proaspeţii absolvenţi craioveni le vor prezenta acestora oferta de locuri de muncă şi vor colecta CV-uri de la studenţii din anii terminali. În holul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică vor fi amplasate standurile firmelor interesate de studenţii craioveni.

„Foarte multe firme şi-au anunţat prezenţa la această manifestare, iar studenţii vor avea ocazia să participe la prezentări ale companiilor din domeniile tehnic şi IT şi pot depune CV-uri. Avem ocazia să stabilim şi parteneriate între facultăţi şi companiile din acelaşi mediu, iar piaţa muncii devine accesibilă studenţilor craioveni“, a precizat Dragoş Dudău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU