25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat accidentat la Potcoava

Bărbat accidentat la Potcoava

OLT. Un bărbat din Scorniceşti a ajuns la spital, în urma unui accident de circulaţie provocat chiar de el. Incidentul rutier s-a produs ieri-dimineaţă, pe raza oraşului Potcoava. Potrivit poliţiştilor, Dumitru Tudor, de 36 de ani, s-a angajat în traversarea drumului printr-un loc nepermis şi fără să se asigure, fiind accidentat de un autoturism Matiz, condus regulamentar de Valerica Mioara Iancu, de 31 de ani, din localitate.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Doctorii au stabilit diagnosticul traumatism cranio-facial, contuzie cot drept, victima neavând nevoie de internare în spital.

La locul accidentului a ajuns imediat un echipaj de la Poliţia Potcoava, pentru cercetări.

„Accidentul s-a produs din cauza traversării neregulamentare. Conducătoarea auto a fost testată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Victimei nu i s-a făcut acest test întrucât a fost preluată imediat de medicii de la Salvare. Bărbatul cred că era băut, deoarece emana un puternic miros de alcool. Aşteptăm rezultatul probelor de sânge, care au fost recoltate atât de la victimă, cât şi de la conducătoarea auto“, a spus agentul principal Adrian Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS