10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn gorjean a fost împuşcat accidental

Un gorjean a fost împuşcat accidental

GORJ. Un paznic de vânătoare din cadrul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj a ajuns duminică seară la Spitalul din Petroşani, cu patru plăgi împuşcate. Sevastian Lupuleţ, de 39 de ani, din comuna gorjeană Dragoteşti, a fost transportat la Secţia de chirurgie a unităţii medicale din Petroşani, fiind împuşcat în abdomen şi în membrele inferioare. Victima a declarat medicilor hunedoreni că se afla la vânătoare cu mai mulţi cunoscuţi.

„Duminică seară, a fost adus un pacient din judeţul Gorj, care prezenta mai multe plăgi împuşcate. Sevastian Lupuleţ a spus că a fost la vânătoare cu nişte prieteni şi unul dintre aceştia l-a împuşcat accidental în abdomen şi în picioare. A fost operat, iar acum starea lui este stabilă şi este internat la Secţia ATI“, a spus doctorul Cătălin Popa, şeful Serviciului SMURD Petroşani.

Reprezentanţii IPJ Gorj au declarat că ieri s-au constituit două echipe operative complexe, formate din poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale şi Biroului Explozivi, Substanţe Toxice, care au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care victima a suferit aceste leziuni. Poliţiştii gorjeni au extins cercetările şi pe raza localităţii de domiciliu a acestuia, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII