7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPremii pentru cititorii Gazetei de Sud

Premii pentru cititorii Gazetei de Sud

Gazeta de Sud, cel mai citit cotidian al oltenilor de pretutindeni, a împlinit luna aceasta 13 ani de când slujeşte cititorii din cinci judeţe. Lună de lună, Gazeta de Sud a organizat tombole şi concursuri atât pentru abonaţi, cât şi pentru cei care cumpără presa de la chioşc. De această dată, fiind o lună aniversară, Gazeta de Sud a încercat să aducă bucurie mai multor cititori fideli. Pe lângă „Tombola abonaţilor“ şi „Gazeta de Sud îţi plăteşte întreţinerea“, cititorii au avut ocazia să câştige trei frigidere, trei maşini de spălat şi trei televizoare în cadrul concursului denumit generic „SMS-ul norocos“.

Alt concurs a fost „Ce reprezintă Gazeta de Sud pentru tine?“, în urma căruia trei cititori au fost invitaţi la petrecerea organizată pentru sărbătorirea Gazetei de Sud, care a avut loc joi, 13 martie, la sediul redacţiei. Cei trei au primit ca bonus invitaţii la concertul „Primăvara. Simfonic“, susţinut de maestrul Tudor Gheorghe. Acest spectacol organizat de Fundaţia Gazeta de Sud a avut un scop nobil – „Înfrunzeşte Craiova“, numele generic al campaniei demarate pentru şi prin craioveni.

După o extragere publică, desfăşurată la biroul de publicitate de pe str. Madona Dudu, s-au aflat numele câştigătorilor aparatelor electrocasnice puse în joc. În momentul în care au fost anunţaţi că au câştigat unul dintre premii,cei mai mulţi cititori ai noştri au crezut că este o glumă. Constantin Dumitrică a fost primul care şi-a revendicat premiul, acesta plecând acasă, la cei cinci copii ai săi, cu un frigider, aparat electrocasnic ce lipsea din gospodăria familiei. Al doilea frigider a ajuns în comuna Castranova, la doamna Adriana Mială, altă cititoare a Gazetei de Sud. Negrea Mădălin Eugen, de 23 de ani, şi-a încercat norocul trimiţând câteva sms-uri şi, în final, a plecat acasă, în comuna Leu, cu un frigider. Vergica Tudor, una dintre câştigătoarele unui televizor color, a venit la sediul redacţiei să-şi ridice premiul plină de emoţie, declarând că acesta este cel mai frumos cadou pe care l-a primit în viaţa ei, pentru că urma să-şi serbeze ziua de naştere. Al doilea televizor a ajuns în satul Brădeşti, la Daniela Alina Badea. Adriana Ristea, din comuna Celaru, a intrat în posesia celui de-al treilea televizor. Ea a declarat că este extrem de fericită pentru premiul primit şi că astfel va putea să urmărească emisiunile preferate fără să-i deranjeze pe ceilalţi membri ai familiei sale.

Cristian Pîrvu şi Ovidiu Nicolae Cobălcescu sunt câştigătorii a două dintre cele trei maşini de spălat puse în joc de Gazeta de Sud. Norocoşii câştigători, ambii abonaţi în reţeaua proprie a Gazetei de Sud de mai bine de şapte ani, au precizat că maşina de spălat va uşura munca soţiilor, acestea fiind cele mai bucuroase de câştig. A treia maşină de spălat a fost câştigată cu un singur sms de Cristina Mihaela Ungureanu.

Aurel Zisu, din Craiova, a fost fericitul câştigător al unui computer. Craioveanul a spus că este abonat de mai mulţi ani, dar nu a crezut că va câştiga vreodată. „Fratele meu a fost mult mai încrezător în şansa unui câştig. El nu a câştigat deocamdată nimic şi chiar mi-a spus că am mâncat ceva când am fost mic şi că de aceea a venit norocul la mine“.

Concursurile organizate de Gazeta de Sud nu se opresc aici, cititorii noştri având posibilitatea lună de lună să se numere printre fericiţii câştigători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU