12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLiberalii mehedinţeni au ieşit la curăţenie

Liberalii mehedinţeni au ieşit la curăţenie

Liberalii severineni au continuat şi în weekendul trecut acţiunea de salubrizare a aleilor cimitirului ortodox „Sfântul Gheorghe“ din Drobeta Turnu Severin, după ce săptămâna trecută au declanşat această acţiune de curăţare a cimitirelor.

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL, Constantin Săceanu, a adunat tot tineretul partidului şi s-au împărţit în mai multe tabere, înarmaţi cu saci, pentru a aduna gunoaiele aruncate printre morminte. El a spus că prin această acţiune doreşte să arate autorităţilor locale că nu este o ruşine să dai o mână de ajutor, chiar dacă ocupi o funcţie importantă.

„Am luat această iniţiativă din cauza dezinteresului manifestat de edilii localităţii şi de administraţia cimitirului, care au renunţat, de mulţi ani, să cureţe printre mormintele acoperite de vegetaţie şi gunoaie. Am făcut apel şi la populaţie să se solidarizeze cu noi şi să nu lipsească de la acţiune. Numai în acest fel ne putem manifesta respectul pentru amintirea celor care au trecut în lumea umbrelor“, a spus Constantin Săceanu.

Acţiunile liberalilor nu se încheie aici, în perioada următoare aceştia intenţionând să execute lucrări de salubrizare şi în parcurile oraşului, în special în perimetrul siturilor arheologice situate de-a lungul Dunării.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS