7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident provocat de un tir

Accident provocat de un tir

OLT. Un şofer de tir a provocat ieri dimineaţă un accident de circulaţie spectaculos la Slatina, în intersecţia străzilor Oituz cu bulevardul Nicolae Titulescu. Constantin Radu, de 47 de ani, din Târgovişte, venea în viteză de pe strada Oituz. În intersecţie, acesta a pierdut controlul volanului, tirul a derapat, a acroşat un autoturuism, a rupt un indicator rutier şi s-a oprit într-un gărduleţ din intersecţie.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Şoferul tirului a recunoscut că este vinovat. El spune că în momentul în care a depăşit autoturismul pe care l-a lovit uşor a derapat şi a intrat în gărduleţul din intersecţie.

„Am derapat. Am trecut foarte aproape de două autoturisme parcate, dar nu le-am lovit. Apoi m-am oprit în gărduleţ“, a spus şoferul tirului.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Poliţia Rutieră pentru cercetări. Potrivit poliţistului Alin Bărbuia, bărbatul care conducea tirul nu era băut în momentul accidentului. Constantin Radu a fost amendat cu 100 de lei.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS