17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Closet cu cristale Swarovski

Compania americană Jemal Wright din Hollywood a lansat recent un closet inedit, demn de casele celor mai pretenţioşi miliardari. După cum informează Krone.at, WC-ul „minune“ este împodobit „din cap până în picioare“ cu cristale Swarovski. Persoanele interesate să îşi utileze baia cu un astfel de accesoriu trebuie să scoată din buzunar 51.000 de euro. Şi pentru că o baie de lux cu acest closet nu ar fi completă fără o cadă pe măsură, producătorii intenţionează ca anul viitor să lanseze şi un astfel de obiect sanitar împodobit cu cristale.

Săptămâna şi slujba

Americanul Sean Aiken a ajuns celebru în ţara sa datorită ambiţiei de a-şi găsi slujba care i se potriveşte cel mai bine. După cum informează Corriere.it, proaspătul absolvent a decis să îşi ia o pauză de un an, timp în care să încerce în fiecare săptămână altă slujbă, pentru a vedea care i se potriveşte cel mai bine. Tânărul a muls vacile la o fermă, a predat lecţii de yoga, a cumpărat acţiuni pe Wall Street, a vândut cafea la Starbucks, a exterminat termite în Miami, a împăturit tricouri la Gap, a copt prăjituri la Brooklyn sau a înotat cu peştii într-un acvariu din Georgia. Deşi a ajuns deja la cea de-a 36-a săptămână din experimentul său, Sean, care în prezent lucrează într-un studio foto din Manhattan, nu ştie ce va face în viitor. Tânărul, de 25 de ani, a absolvit economia la Capilano College din Vancouver, Canada.

Renee Zellweger – o scriitoare ratată

În ciuda faptului că este una dintre cele mai apreciate actriţe, Renee Zellweger simte că nu şi-a ales cariera cea mai potrivită. „Vă voi dezvălui un mic secret. Cred că menirea mea este să devin scriitoare. Scriu, dar nu la modul de a ţine un jurnal. Îmi place să stau în camera mea liniştită, cu stiloul în mână şi să scriu. Cred că aceasta este o experienţă spirituală“, a mărturisit actriţa.
Din câte se pare, pasiunea pentru scris s-a transformat
într-o obsesie. Renee este atât de preocupată de corespondenţa sa, încât uneori renunţă la somn pentru a răspunde tuturor scrisorilor primite. „Când am o zi liberă, trebuie să fac toate lucrurile pe care nu am putut să le rezolv cât am muncit şi din cauza cărora nu am dormit nopţi întregi. Trebuie să trimit o mulţime de scrisori şi de bilete de mulţumire“, a povestit vedeta.

Bryan Adams, îndrăgostit de Elle Macpherson

Cunoscutul solist Bryan Adams este îndrăgostit până peste cap de topmodelul Elle Macpherson. După cum informează Libero.it, cei doi au apărut împreună cu ocazia lansării unei expoziţii de fotografie, semnată Bryan Adams. „Păreau de nedespărţit. Nu îşi puteau lua mâinile unul de pe trupul celuilalt“, au povestit martorii. Potrivit apropiaţilor celor doi, Bryan şi iubita sa, amândoi trecuţi de al patrulea deceniu de viaţă, au toate şansele ca în curând să-şi pună şi pirostriile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU