12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎmpuşcat de un om al legii

Împuşcat de un om al legii

Un bărbat din comuna doljeană Drănic, care îşi luase la bătaie părinţii, a fost împuşcat în picior, duminică seară, după ce a încercat să lovească şi poliţistul care a venit să aplaneze conflictul.

Conform IPJ Dolj, poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 că Virgil Goaţă, de 35 de ani, din localitate, îşi bate părinţii. „Apelul a venit din partea fiicei unui bărbat din localitate, care a reclamat faptul că tatăl ei îi bătea pe bunici. Un poliţist s-a deplasat imediat la faţa locului pentru a aplana conflictul, însă a fost ameninţat“, a declarat comisarul-şef Liviu Ţiulescu, adjunctul şefului IPJ Dolj. După ce a ajuns la faţa locului, agentul Alin Cristi Bănică, poliţist în cadrul Postului de Poliţiei Drănic, a fost agresat de Goaţă, care a început să arunce cu cărămizi şi pietre înspre el. Agresorul a ieşit apoi din gospodărie şi a încercat să-l lovească pe poliţist cu o prăjină de circa doi metri lungime. Cum bărbatul nu s-a liniştit, agentul a tras patru focuri de avertisment în plan vertical, după care a tras încă două cartuşe spre Goaţă, unul dintre ele nimerindu-l în gambă.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, fiind în afara oricărui pericol. Poliţiştii au stabilit că bărbatul o bătuse pe mama sa, după care îşi legase tatăl în grajd şi-l bătuse şi pe el.

Virgil Goaţă a fost reţinut şi se află în arestul IPJ Dolj, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe. Conducerea IPJ Dolj a declarat că agentul Alin Cristi Bănică a acţionat legal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII