10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cu doi morţi la Drăghiceni

Accident cu doi morţi la Drăghiceni

O autodubă a intrat într-un autobuz plin cu călători. Doi bărbaţi au murit pe loc, iar două femei au ajuns la spital în stare de şoc.
Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au ajuns la spital în stare de şoc după ce au fost implicate într-un grav accident rutier petrecut ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.00, pe raza comunei Drăghiceni. O dubă Peugeot cu numărul B-45-HOE, proprietatea unei societăţi comerciale din Bucureşti, a intrat într-un autobuz cu zeci de călători care venea din sens opus. Un bărbat a decedat pe loc, iar altul a murit în drum spre spital. Peugeotul s-a transformat într-un morman de fiare, iar pentru scoaterea trupurilor din maşină a fost nevoie de intervenţia Descarcerării. În urma impactului violent, şoferul autodubei, Doru S., de 42 de ani, din Timişoara, a murit pe loc. Gheorghe C., de 38 de ani, pasager în acelaşi autovehicul, a rămas blocat între fiarele contorsionate ale maşinii. El a fost scos de un echipaj de la Descarcerare şi transportat în stare gravă la Spitalul Caracal. Pe drum însă, inima bărbatului a încetat să mai bată. Potrivit informaţiilor oficiale, decesul bărbatului a survenit din cauza rănilor foarte grave pe care le-a suferit.
Şoferul autobuzului, Gheorghe M., de 38 de ani, din Caracal, şi ceilalţi călători au scăpat fără nici o rană. Două femei, pasagere în autobuz, au fost transportate însă la spital în stare de şoc. Din primele cercetări ale poliţiei a reieşit faptul că vinovat de producerea accidentului este şoferul autodubei. Acesta se deplasa pe ruta Craiova – Caracal, iar din cauza neatenţiei în conducere a intrat pe contrasens şi a lovit autobuzul. Gheorghe M. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii au pornit o anchetă în acest caz şi încearcă să afle cu exactitate care este cauza producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU