10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDouă gemene s-au spânzurat îmbrăţişate

Două gemene s-au spânzurat îmbrăţişate

Andreea şi Kinga Bodiş, două gemene de 25 de ani, au fost găsite spânzurate ieri-dimineaţă de creanga unui copac într-un parc din Cluj-Napoca. Poliţiştii încearcă acum să afle ce le-a împins pe cele două tinere să recurgă la acest gest.
Fetele proveneau dintr-o familie cu o condiţie materială bună, mama fiind medic, iar tatăl, profesor. Andreea şi Kinga Bodiş absolviseră Facultatea de Litere şi lucrau acum împreună ca traducătoare autorizate pentru engleză, maghiară şi germană, colaborând cu mai mulţi notari publici şi firme de profil. Locuiau singure într-un apartament din apropierea gării din Cluj-Napoca, fiind descrise de vecini drept persoane liniştite şi retrase. Fetele se mutaseră de la părinţi după o serie de divergenţe cu aceştia, în urma deciziei gemenelor de a deveni vegetariene.
Poliţiştii au reuşit să afle că duminică, în jurul orei 14.00, fetele s-au dus împreună în magazinul Praktiker din localitate, de unde şi-au cumpărat funia cu care s-au spânzurat. Vânzătorul şi-a adus aminte că fetele l-au întrebat ce greutate poate să susţină funia respectivă.
Se pare că tinerele şi-au pus capăt zilelor chiar ieri-dimineaţă, în jurul orei 7.00, cu puţin timp înainte de a fi descoperite de o femeie care ieşise cu căţelul la plimbare. Lângă trupurile neînsufleţite, oamenii legii au găsit şi scaunele pe care fetele se urcaseră, scaune pe care le aduseseră de acasă. Există indicii că fetele s-au spânzurat îmbăţişate, deoarece au fost găsite atârnând faţă în faţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU