15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSperanţe de viaţă pentru Claudiu Drăgotoiu

Speranţe de viaţă pentru Claudiu Drăgotoiu

Starea de sănătate a ziaristului gorjean Claudiu Drăgotoiu, rănit grav într-un accident rutier petrecut la Remetea Mare, lângă Timişoara, s-a îmbunătăţit, jurnalistul ieşind miercuri noapte din coma de gradul II.

GORJ. Rudele jurnalistului Claudiu Drăgotoiu, rănit grav miercuri dimineaţă la Remetea Mare, Timiş, într-un accident de circulaţie, au speranţe că tânărul îşi va reveni.
Părinţii şi cadrele medicale care au încercat să comunice ieri cu el au avut o mare bucurie în momentul în care şi-au dat seama că are şanse să iasă din comă. Unul dintre medicii Spitalului Judeţean din Timişoara a fost cel care miercuri noapte a sesizat că ziaristul percepe ce se petrece în jurul său şi aude ce i se spune. Din nefericire, tânărul este încă foarte slăbit. Cadrele medicale care îl supraveghează au stabilit că acesta nu mai este în comă de gradul II, ci de gradul I.

Pandurii, alături de Claudiu

Oficiali ai clubului Pandurii l-au vizitat ieri pe Claudiu la Spitalul Judeţean Timişoara.
„Să sperăm că starea lui de sănătate se va îmbunătăţi şi vor putea să înceapă să îi aspire sângele din plămâni. Trebuie, de asemenea, să i se refacă vasele de sânge de la creier şi să dispară acele ţesuturi afectate. Claudiu respiră prin aparate, iar medicul care îl supraveghează spunea că, în măsura în care îşi va reveni, se va începe şi administrarea tratamentului. Jucătorii echipei Pandurii şi-au declarat solidaritatea cu ziariştii care au fost răniţi şi sunt alături de Claudiu şi de familia acestuia“, a declarat Daniel Băloi, secretarul Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu.

Monalisa Popescu nu are probleme

Jurnalista rănită în accident, Monalisa Popescu, este în continuare internată la Spitalul Judeţean din Timişoara, fiind în afara oricărui pericol. Directorul de imagine al Pandurilor, Bogdan Tudor, este, de asemenea, internat la Spitalul Municipal din Timişoara, pentru investigaţii. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS