7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalModă actuală cu haine vechi

Modă actuală cu haine vechi

Vreţi să fiţi mereu în pas cu moda, însă nu vă place să mergeţi la cumpărături? Nimic mai simplu! Găsiţi, cu siguranţă, în garderoba dumneavoastră ceva potrivit tendinţelor, dar care să vă facă să vă simţiţi în largul dumneavoastră şi să fiţi admirat. Site-ul www.menonline.ro vă ajută să găsiţi în propriul şifonier haine potrivite noilor trenduri.
Există trei tendinţe generale în ceea ce priveşte moda la bărbaţi pentru sezonul primăvară – vară 2007. Specialiştii le-au definit ca fiind: „bărbatul cool – între casual şi business“, „bărbatul aventurier – stilul colonial“ şi „tema maritimă“.

Bărbatul cool – între casual şi business

Acest look este caracterizat prin lumină şi claritate. Materialele sunt uşoare şi deschise la culoare, se folosesc chiar materiale prespălate. Tot ce este strident s-a eliminat. Există foarte mult alb, alb-murdar, nuanţe de gri şi tonuri de albastru variind de la albastru-gri până la bleumarin. Se poartă tot ce este natural: de la tonuri deschise de culoarea nisipului, până la umbre pământii. Jachetele simple, puloverele fine din lână şi bluzele în stil polo vor înlocui, de multe ori în acest sezon, cămaşa. Tema relaxării şi a materialelor fine se aplică şi la pantofi. Exemple relevante ar fi pantofii de zi flexibili, saboţii în culori deschise sau modele din piele de inspiraţie „vintage“. Pantofii sport şi mocasinii sunt şi ei la modă. Tonurile de maro sunt dominante şi deseori le veţi întâlni în combinaţii de negru şi alb.

Bărbatul aventurier

Accentul sport al verii 2007 este o combinaţie între moda „safari“ şi „yachting“. Tonurile luminoase şi naturale şi culorile pământii emană o atmosferă de aventură. Încercaţi o pereche de pantaloni 3/4 din in bej şi o tunică fără mâneci maro deschis sau pantaloni scurţi din jeans cu un hanorac deschis la culoare. Veţi fi remarcat cu siguranţă!

Tema maritimă

Acest trend, cu tricouri frumos colorate şi bermude, este dominat de strălucire şi naturaleţe. Jeanşii prespălaţi albi sau mai închişi vin să întregească imaginea acestei teme. Mocasinii, tenişii coloraţi, sandalele sunt foarte trendy în noul sezon. Materialele variază de la pânza colorată până la pielea în nuanţe maronii care dau un look natural. Dacă aveţi în garderoba dumneavoastră o pereche de jeanşi albi şi un tricou roşu, le puteţi asorta perfect cu o pereche de sandale în culoare naturală, maro deschis, şi o curea lejeră, de vară. Pentru a fi în tendinţe în acest sezon, nu trebuie să vă „dezechilibraţi“ bugetul. Puţină imaginaţie şi bun-gust sunt suficiente!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS