7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVa trai cu un glont in cap

Va trai cu un glont in cap

Un tânar de 23 de ani a fost impuscat pe strada in cap, chiar in centrul Severinului. Elvis Tomescu a fost adus cu un taxi la Sectia de urgente a Spitalului Judetean sâmbata noapte, in jurul orei 2.30, prezentând o plaga impuscata in globul ocular al ochiului stâng. „Sâmbata noapte, un tânar de 23 de ani a fost adus la Spitalul Judetean, cu o plaga impuscata. La radiografie s-a constatat ca glontul a strapuns orbita si s-a oprit in osul sfenoid al craniului“, a declarat doctorul Cristian Jianu, purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin.


Tânarul se pare ca a fost implicat intr-un scandal cu alta persoana, in incinta unui bar din Severin. Elvis a plecat singur pe strada si, la câtiva kilometri de barul unde avusese loc altercatia, a auzit o impuscatura si a simtit ceva care i-a strapuns ochiul stâng. „Eram pe strada in fata la cinematograful Flacara, mergeam spre casa, veneam de la un bar. Eram singur si era negura. Am auzit o impuscatura si am simtit o lumina alba care mi-a strapuns ochiul. Am cazut lesinat jos si am stat câteva minute in stare de inconstienta. Mi-am revenit, nu imi mai simteam partea stânga a capului si nu mai vedeam cu ochiul stâng. Am sunat un taxi si m-am dus la spital. Nu stiu cine m-a impuscat“.


Cu toate ca medicii au sunat la politie si au relatat despre tânarul venit la spital, oamenii legii nu au luat nici o masura si nu au audiat pe nimeni. „A fost o altercatie intre doi tineri intr-un bar de pe bulevardul Tudor Vladimirescu. Cei doi s-au ranit reciproc. Scandalul a avut loc in jurul orei 23.30, iar politia nu i-a putut audia din cauza starii de ebrietate in care se aflau“, a declarat Carin Sica, subinspector la IPJ Mehedinti.


Tânarul a fost supus unei operatii, iar ochiul stâng i-a fost scos. Operatia de scoatere a glontului din osul sfenoid este foarte complicata, iar daca nu apar reactii adverse, baiatul va trai cu glontul infipt in cap.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS