6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMotoscutere pentru politisti

Motoscutere pentru politisti

Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) in parteneriat cu Consiliul Judetean si ATOP Vâlcea a primit sase motoscutere, un ATV si zece calculatoare de ultima generatie, toate in valoare de 655 de milioane de lei. De cele sase motoscutere vor beneficia politistii comunitari, de ATV vor beneficia politistii dintr-o zona montana a judetului, iar cele zece calculatoare vor ajunge la birourile din inspectorat.


„Aceste dotari sunt foarte folositoare institutiei, deoarece lunar, chiar si saptamânal, noi avem intâlniri si trebuie sa prezentam analizele, iar aceste calculatoare de ultima generatie ne vor fi de mare ajutor. Pe lânga calculatoare, am mai primit si un videoproiector si un laptop, de care avem mare nevoie. Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc lui Dumitru Buse, presedintele consiliului judetean, si lui Dumitru Persu, presedintele ATOP Vâlcea, pentru tot ce au facut pentru IPJ“, a declarat inspectorul-sef, Adrian Cazan, seful IPJ Vâlcea.


In 2007, IPJ Vâlcea va avea sprijinul atât al Consiliului Judetean, cât si al ATOP. „Consiliul judetean in parteneriat cu ATOP Vâlcea vor gasi solutii ca si in 2007 sa mai repartizam o suma de bani de care sa beneficieze IPJ. La nivelul judetului se asteapta foarte multe de la aceasta institutie“, a precizat Dumitru Buse, presedintele consiliului judetean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS