7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCe se poarta in toamna aceasta?

Ce se poarta in toamna aceasta?

Tranzitia de la tendintele sezonului de vara la cele de iarna ofera intotdeauna surprize. Fie ca este vorba despre aparitia unor noi stiluri vestimentare sau despre „reveniri in forta“ (asa cum este cazul pantalonilor, in sezonul actual), schimbarile se succed cu repeziciune. Cuvântul de ordine al noilor tinute este „androgin“, fara ca aspectul feminin si delicat sa aiba de suferit. Site-ul www.eva.ro va spune ce se poarta in toamna aceasta.


Mai mult volum!


Nu este vorba despre coafuri, ci despre croiala pieselor vestimentare: modern=voluminos. Jachetele si sacourile tip trapez (fara talie marcata) vor fi asortate cu fuste conice sau pantaloni drepti, astfel incât volumul din partea superioara sa echilibreze in mod fericit piesele vestimentare cambrate. In functie de preferinte, puteti proceda si invers: fusta ampla sau pantaloni largi, asortate cu o camasa strâmta, care subliniaza linia corpului. Nu este deloc indicat ca toata tinuta sa fie alcatuita din piese voluminoase; nu de alta, dar n-ati vrea sa va imbracati cu un sac.


Croiala stil trapez si accesorii supradimensionate


Fustele trapez sunt, de asemenea, foarte apreciate: subliniaza talia si mascheaza soldurile sau posteriorul. De asemenea, printre preferintele designerilor se regasesc jachetele in forma literei A si fustele ample, mai sus de genunchi. O tinuta moderna de zi va include, in functie de preferinte si context, pantaloni drepti, ghete cu tocul inalt si poseta supradimensionata (da, este un accesoriu inca modern; mai mult decât atât, tendintele generale inclina balanta spre volum si dimensiuni mari).


Farmecul imprimeurilor


Despre sezonul de toamna – iarna 2006/2007 se spune ca ar fi unul al contrastelor… iar daca ne gândim la discrepanta dintre hainele voluminoase si cele cambrate, ne dam seama ca asa stau lucrurile. Acest lucru este valabil insa inclusiv din punct de vedere cromatic: imprimeurile cu model animal tin „capul de afis“, mai ales cele in care culoarea de baza este alb, dar nu e o regula. Dificultatea consta in asortarea acestor materiale – bineinteles ca va veti limita la o singura piesa vestimentara de acest gen, iar cealalta (fusta ori bluza) va fi obligatoriu uni, intr-o nuanta care sa se regaseasca in imprimeu. Puteti purta si o astfel de poseta, insa evident ca imprimeul va trebui sa fie similar. Veti avea un aspect situat undeva la granita dintre salbatic si feminin, dar, in ansamblu, senzual.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS