5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSapte strazi necâstigatoare

Sapte strazi necâstigatoare

Sapte strazi, pentru care Primaria Craiova a alocat bani din bugetul local la capitolul reabilitare, nu si-au gasit un câstigator, la licitatia organizata pe 4 septembrie. La sfârsitul saptamânii trecute, specialistii municipalitatii au fost obligati sa stabileasca o noua data pentru alegerea unui constructor, 14 octombrie. Viceprimarul Gheorghe Nedelescu a precizat ca strazile au fost licitate individual, cele mai multe societati participante fiind din Craiova.


„O singura firma nu era din zona si din cauza ei am avut probleme, in ceea ce priveste strazile unde suntem obligati sa licitam din nou. Nu a respectat caietul de sarcini, neavând calificarea de care noi avem nevoie, si am descalificat-o. Cum alaturi de ea a mai venit doar o firma, nu puteam, conform legii, sa o declaram pe cea eligibila câstigatoare, fiind obligati sa anulam licitatia si sa reluam procedura peste câteva zile“, a conchis vicele.


Precizam ca lucrarile care urmeaza sa fie executate includ asfaltarea, pavarea sau balastarea. In timp ce sapte dintre strazile scoase la licitatie au fost necâstigatoare, in cazul a noua strazi s-a ales câte un executant, caruia Primaria Craiova trebuie sa le predea amplasamentul incepând de astazi. Potrivit lui Nedelescu, finalizarea lucrarilor trebuie sa fie realizata pâna la sfârsitul anului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS