12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Reactii on-line

Isabel


Mai este inca posibil asa ceva in zilele noastre, sa nu iti mai poti ingropa mortii, sa nu ii mai poti plânge… mai ales in cazul unui bebelus care nu a apucat sa cunoasca lumea… care este acum un INGERAS… ce lume rea! de aceea apar atâtea necazuri… inundatii, gripa aviara… este lumea atât de rea… condoleante celor doi… inteleg ce este acum in sufletul lor…


Valentina


Adevarul este ca pe mine nu ma mai mira aproape nimic. Am devenit imuna la toate gafele acestea. Dupa ce ca ne-am nascut in România, mai locuim si in Craiova!!! Ce m-a deranjat pe mine e ca acest individ nu are nici o treaba, parca ar fi facut ceva normal…


Elena


„«Legal, spitalul trebuia amendat cu 350 de milioane de lei vechi pentru acest lucru, dar ne-am gândit ca si asa unitatea are probleme cu banii», a declarat Victoria Vadeanu, comisar la Garda de Mediu Dolj“.


Daca este lege, lege sa fie doamna Victoria Vadeanu. Aplicati legile dupa urechea dumneavoastra. Aici este una din marile probleme in România: invârtirea legilor dupa cum vrea fiecare.


La fel si conducerea spitalului, referitor la aplicarea legii de prima data când a gresit acel angajat.


Aceste fapte se repeta si se repeta mereu…


Gino Gino


Auziti si cruciti-va, nu pot sa-l inlocuiasca pe acest imbecil ordinar! Acum câtva timp am fost la Morga Spitalului nr. 1 pentru a ridica un decedat. Acolo am fost intâmpinat de un individ gras, cu burta de neam prost, care m-a intrebat: „Venisi sa-ti iei mortaciunea?“, dupa care m-a condus in morga unde a infipt un „cârlig“ din fier beton in coastele decedatului, l-a târât pe acesta pe jos pâna la iesire, zicându-mi „ia-l“. Ce barbarism, ce imbecilitate, nemernici care-si bat joc de oameni, acesta este Spitalul Clinic nr. 1 din Craiova. Nu va face-ti iluzii, nu o sa-l condamne pentru „mortaciuni“!


Articolul „Autopsierul, vinovat“, publicat ieri, 5 iulie, in cotidianul nostru, a stârnit un val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud http://www.gds.ro si [email protected]. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS