10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalElevii fotbalisti, dusi la politie cu duba

Elevii fotbalisti, dusi la politie cu duba

Mai multi elevi ai Scolii nr. 18 „Sfântul Dumitru“ din Craiova au fost bagati in dubele politiei si au fost condusi la sediul Sectiei 2 Politie Craiova. Plimbarea cu duba a fost insa o parte din premiul pentru câstigarea unei competitii sportive pentru copii, organizate de politistii de proximitate.


Premii pazite de mascati


Baza sportiva Vointa din Craiova a gazduit ieri un campionat de fotbal pentru elevi, organizat de politistii de proximitate din cadrul Sectiei 2 Politie Craiova, in cadrul unor activitati prilejuite de 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului. Competitia a beneficiat de colaborarea Asociatiei Judetene de Fotbal Dolj si de sprijinul mai multor sponsori, printre care Selgros, Coca Cola si Hamat. „La apelul nostru au raspuns toate cele opt scoli aflate pe raza sectiei noastre de politie, fiecare participând cu o echipa formata din elevi de gimnaziu“, a mentionat comisarul-sef Constantin Tudor, seful Sectiei 2 Politie Craiova.


In urma meciurilor disputate, câstigatoare a competitiei a fost desemnata echipa Scolii nr. 18 „Sfântul Dumitru“, locul II a fost ocupat de echipa Scolii nr. 36, pe locul al III-lea s-a situat Scoala nr. 17 din cadrul Grupului Scolar Transporturi Auto Craiova, iar mentiune au primit micii fotbalisti de la Liceul de Arta „Marin Sorescu“.


Cupele, diplomele si premiile acordate micilor fotbalisti au fost aduse pe baza sportiva in conditii de maxima securitate de mascatii Departamentului Politiei de Interventie Rapida Dolj si au fost inmânate de comisarul-sef Nicusor Badea, adjunctul sefului IPJ Dolj.


Pe lânga premiile acordate echipelor, au fost premiati golgheterii competitiei – Marius Cristian Cruceru (Scoala nr. 18) si Dan Ciobanu (Scoala nr. 36) – cu câte cinci goluri marcate. Cel mai bun portar a fost desemnat Ionut Barboianu (Scoala nr. 36), iar medalia pentru cel mai tehnic jucator a fost acordata lui Marius Joita (Scoala nr. 18).


Cele patru echipe premiate au fost apoi invitate la sediul Sectiei 2 Politie Craiova, pentru a lua parte la un „chef“ cu suc si prajituri. Câstigatorii competitiei au avut parte si de un premiu suplimentar: o plimbare cu dubele politiei, cu sirenele si girofarele in functiune, fapt ce le-a produs copiilor o mare bucurie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS