3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAmorezii din canal

Amorezii din canal

Doi concubini din Drobeta Turnu Severin locuiesc de mai bine de doi ani intr-un canal de colectare a apei chiar in centrul orasului, pe strada Brâncoveanu. Atât de bine s-au acomodat cu stilul de viata din subteran incât nici in ruptul capului nu ar concepe sa plece din canalul care le-a fost adapost in ultima perioada.


Barbatul, de 41 de ani, si femeia sa, de 23 de ani, si-au creat aproape toate conditiile in canalizare. Atunci când edilii impreuna cu o comisie de la DSP au mers sa incerce sa-i convinga pe cei doi iubiti sa fie cazati la un camin al primariei, femeia a iesit foarte vesela din canal cu casetofonul dat la maximum si a inceput sa danseze.


Cuplul a adoptat si o tactica ingenioasa pentru a rezista la frigul de afara. „Când este mai cald locuim intr-un cort provizoriu, facut din nailon, iar când vine frigul intram in subsol, pentru ca prin canalizare trec coloanele de apa calda ale orasului“, a declarat Silvia Canalas.


Cei doi iubiti nu ar renunta pentru nimic in lume la locuinta de ocazie unde s-au aciuat de doi ani.


„Nu vrem sa plecam ca ne este cald si bine aici. Ne iubim tare mult si speram sa avem si un copil in viitor“, a declarat Mihai Cojocaru.


Cu toate ca viceprimarul Constantin Gherghe i-a chemat pe cei doi amorezi sa ia o masa calda si una rece la cantina primariei, acestia au refuzat si nici in audienta nu au mers sa primeasca o camera de locuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU