Acasă Local Amorezii din canal

Amorezii din canal

-

Doi concubini din Drobeta Turnu Severin locuiesc de mai bine de doi ani intr-un canal de colectare a apei chiar in centrul orasului, pe strada Brâncoveanu. Atât de bine s-au acomodat cu stilul de viata din subteran incât nici in ruptul capului nu ar concepe sa plece din canalul care le-a fost adapost in ultima perioada.


Barbatul, de 41 de ani, si femeia sa, de 23 de ani, si-au creat aproape toate conditiile in canalizare. Atunci când edilii impreuna cu o comisie de la DSP au mers sa incerce sa-i convinga pe cei doi iubiti sa fie cazati la un camin al primariei, femeia a iesit foarte vesela din canal cu casetofonul dat la maximum si a inceput sa danseze.


Cuplul a adoptat si o tactica ingenioasa pentru a rezista la frigul de afara. „Când este mai cald locuim intr-un cort provizoriu, facut din nailon, iar când vine frigul intram in subsol, pentru ca prin canalizare trec coloanele de apa calda ale orasului“, a declarat Silvia Canalas.


Cei doi iubiti nu ar renunta pentru nimic in lume la locuinta de ocazie unde s-au aciuat de doi ani.


„Nu vrem sa plecam ca ne este cald si bine aici. Ne iubim tare mult si speram sa avem si un copil in viitor“, a declarat Mihai Cojocaru.


Cu toate ca viceprimarul Constantin Gherghe i-a chemat pe cei doi amorezi sa ia o masa calda si una rece la cantina primariei, acestia au refuzat si nici in audienta nu au mers sa primeasca o camera de locuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

1 COMENTARIU

Horoscop

Berbec Planurile dumneavoastră în legătură cu o afacere s-ar putea să se dovedească nerealiste şi să nu se concretizeze cum aţi sperat....

Dispar medicii veterinari

În zece ani, numărul medicilor veterinari concesionari, singurii care execută vaccinările obligatorii, supraveghează sănătatea animalelor plus alte atribuții, s-a redus cu aproape...