10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSuporteri incaierati de un telefon mobil

Suporteri incaierati de un telefon mobil

Mai multi suporteri craioveni s-au luat la bataie sâmbata, in parcarea hotelului Jiul, când au coborât din autocarul care i-a adus de la Râmnicu Vâlcea.


Scandalul nu a pornit insa din cauza remizei facute de echipa lor favorita cu formatia vâlceana. Pumnii au fost impartiti din cauza unui… telefon mobil. Jandarmii au stabilit ca un suporter, ramas pâna acum neidentificat, a gasit un telefon pe stadion, iar când acesta a ajuns in Craiova, aparatul i-a fost smuls din mâna de Claudiu Emil S., care sustinea ca este al unui prieten de-al lui.


Dupa o runda de injuraturi „picante“ intre cei doi, spiritele s-au incins si s-a iscat o bataie generala in care au fost implicati mai multi suporteri. Pentru potolirea conflictului a fost necesara interventia unui echipaj al Gruparii Mobile de Jandarmi Craiova. Acestia au sanctionat sase persoane pentru provocarea si participarea la un scandal intr-un loc public.


Patru suporteri au primit amenzi in valoare totala de 15 milioane de lei, iar alti doi s-au ales cu avertismente. In urma incidentului, doi tineri au ajuns la Spitalul de Urgenta Craiova pentru oblojirea ranilor. Oamenii legii continua cercetarile pentru identificarea tuturor celor implicati in scandalul din parcarea hotelului Jiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS