7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrima pentru o cafea la Cleanov

Crima pentru o cafea la Cleanov

Un tinar de 17 ani i-a taiat gitul unui consatean, apoi i-a infipt cutitul in inima


Un tinar de 17 ani, Marius George Udrea, din satul Cleanov, comuna Carpen, si-a ucis consateanul Marian Dudu, de 27 de ani. Totul a pornit de la faptul ca Udrea a gustat din cafeaua lui Dudu.


Criminalul si victima au baut impreuna


Marius George Udrea, insotit de patru prieteni, s-a dus joi seara la circiuma A.F. Prioteasa din sat, sa bea o bere. Au comandat un rind, apoi pe al doilea, moment in care li s-a alaturat si Marian Dudu, care a comandat o cafea, plus o suta de rom, ca sa nu umble la jumatatea de litru de rom pe care o luase „la pachet“. Avind pofta de cafea – fara insa a avea bani la el, pentru ca era „cinstit“ de amicii cu care se afla – Udrea a gustat din cafeaua lui Dudu. Acesta din urma s-a suparat, i-a zis citeva „de dulce“ amicului, apoi si-a comandat o alta cafea. Dupa inca un rind de bere si rom, a reizbucnit cearta intre Udrea si Dudu. Au iesit afara din bar, avind o aprinsa discutie verbala, apoi s-au intors la masa, uitindu-se chioris unul la celalalt.


Putin dupa miezul noptii, cei doi au iesit din nou pina afara, apucindu-se iarasi la cearta. Enervat peste masura, Marius George Udrea a dat fuga acasa, de unde s-a intors cu un cutit, hotarit sa-l ucida pe Marian Dudu. L-a gasit in apropierea circiumii, pe malul Desnatuiului. „M-am apropiat incet de el, l-am apucat de par, i-am tras capul pe spate, apoi i-am infipt cutitul in git. Dudu a cazut la pamint, iar atunci eu i-am mai dat o data cu cutitul in piept“, a povestit criminalul, citeva ore mai tirziu, oamenilor legii.


Lasindu-si victima intr-o balta de singe, cu gitul taiat si inima strapunsa, Udrea a plecat catre casa. Pe drum s-a intilnit cu cei patru prieteni cu care fusese la circiuma, carora le-a povestit ca „l-am taiat pe Dudu“, aratind si cutitul plin de singe. Cei patru nu l-au prea bagat in seama la inceput, insa pina la urma unul dintre ei a plecat sa-l caute pe Marian Dudu. L-a gasit mort pe malul Desnatuiului.


In jurul orei 7.00, ieri dimineata, la usa lui Marius George Udrea au batut politistii. Ucigasul le-a deschis, spunindu-le ca-i astepta, apoi, inainte de a fi incatusat, le-a dat oamenilor legii cutitul insingerat. Pentru fapta sa, tinarul de 17 ani risca sa-si petreaca urmatorii 12 ani in spatele gratiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS