11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMasina lui Camataru, sparta de un minor

Masina lui Camataru, sparta de un minor

Un copil de 14 ani a spart 13 autoturisme parcate pe raza municipiului Craiova, pentru a fura radiocasetofoanele din bord.


Lucratorii Sectiei 3 Politie Craiova au fost sesizati, marti dimineata, despre faptul ca, in noaptea de luni spre marti, trei masini au fost sparte de hoti. Autoturismele erau parcate pe strada Sfintii Apostoli, nu departe de Parchetul de pe linga Judecatoria Craiova. Din cercetarile politistilor a rezultat ca doua dintre autoturismele cu pricina (un Audi si o Solenza) au fost lasate de hoti fara radiocasetofoanele din dotare. Mai „norocos“ a fost Rodion Camataru, fosta glorie a Craiovei Maxima, proprietarul celui de-al treilea autoturism vizat de hoti in aceeasi noapte. Jeepului lui Camataru i-a fost spart doar geamul, insa hotii n-au apucat sa ia nimic din interior.


Politistii au reusit sa afle ieri cine a savirsit spargerile. Este vorba despre minorul Iulian C., de 14 ani, din localitate, care nu era un incepator, oamenii legii stabilind ca a mai savirsit zece furturi de acelasi gen doar in cursul acestui an. Prejudiciul total, in valoare de peste 200 de milioane de lei, a fost deja recuperat in proportie de 70%, iar minorul urmeaza sa fie supus unui examen neuropsihiatric in vederea stabilirii discernamintului.


Nu cu mult timp in urma, politistii de la Sectia 3 s-au confruntat cu un caz asemanator. Era vorba tot despre 13 spargeri de masini savirsite de doi minori, cercetati in prezent in stare de libertate pentru furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS