10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUriasul negru, la Craiova

Uriasul negru, la Craiova

Partida pierduta cu Steaua i-a convins pe conducatorii Universitatii ca echipa alb-albastra are neaparata nevoie de inca un atacant valoros. Diriguitorii clubului oltean au demarat ieri tratativele cu impresarii uriasului din Camerun, Jeremie Njock, un atacant care in sezonul recent incheiat s-a impus la UTA. Aflat in vizorul campioanei Romaniei, Rapid, Njock a simtit ca nu este dorit de giulesteni si s-a orientat spre Universitatea.

Dupa citeva ore de negocieri, Jeremie Njock a semnat ieri cu formatia craioveana un contract pe trei ani. Atacantul camerunez, care va primi un salariu anual de 60.000 de dolari, s-a prezentat aseara in cantonamentul Universitatii si astazi se va antrena sub comanda lui Sorin Cirtu.

Atacantul camerunez a spus ca este onorat sa evolueze la una din gruparile de traditie ale Romaniei. „Ma bucur ca am ajuns aici pina la urma. Stiam de interesul Craiovei inca din sezonul trecut si pot sa spun ca mi-am dorit sa ajung aici, stiind ca Universitatea este o echipa importanta. De asemenea, publicul de aici mi se pare cel mai frumos din tara. Sper sa nu il dezamagesc“, a spus Njock.

Antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, a precizat ca nu stie daca Njock poate ramine la Universitatea, deoarece camerunezul a semnat un acord, pe o perioada de doi ani, cu gruparea rapidista. „Njock a semnat in Franta. Am acte semnate si de el, si de impresarul lui, Constantin Dumitrascu“, a mentionat Rednic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS