15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAcoperirea datoriilor cu sperma

Acoperirea datoriilor cu sperma

Initiativa angajatilor Aro Cimpulung de a dona sperma pentru a face rost de bani ca sa acopere datoriile companiei ocupa pozitia a opta intr-un clasament al celor mai proaste 101 idei de afaceri din lume din anul 2002, intocmit de revista americana Business 2.0. Salariatii Aro au avut aceasta idee in luna noiembrie a anului trecut, dupa ce au auzit ca o clinica de profil din Timisoara ofera fiecarui donator echivalentul a 50 de dolari pentru o mostra de sperma. Ideea angajatilor de la Aro a fost publicata de Business 2.0 sub titlul: „Milton Friedman – laureatul premiului Nobel pentru economie – a refuzat sa comenteze aceasta initiativa“.

In fruntea topului celor mai proaste idei de afaceri din anul 2002 se afla un spot publicitar al lantului de magazine Midas, difuzat de televiziunile americane. In reclama apare o femeie in virsta, intrata intr-un magazin Midas, care, auzind de garantia „pe viata“ oferita de companie, isi ridica bluza si intreaba „Ce puteti face cu astea?“. Pe locul doi in top se afla compania Yahoo, care a platit o mare suma de bani actorului Wylie Gustafson, care joaca in reclamele sale, dupa ce acesta a dat in judecata firma, cerind despagubiri de cinci milioane de dolari. Actorul pretindea ca Yahoo i-a platit un salariu prea mic, raportat la munca depusa. Pozitia a treia in clasamentul Bussiness 2.0 este ocupata de o alta companie americana, producatoare de telefoane mobile, care a oferit ca mostre mai multor reporteri noile sale celulare. Ziaristii nu au intirziat insa sa descopere ca mult-laudatele aparate erau construite de fapt din componente uzate si reciclate de la telefoanele Nokia. Pe locul patru se afla societatea Clonaid, care a incercat sa vinda unui muzeu britanic un dispozitiv ultrasecret, la pretul de 9.220 de dolari, solicitind directiei sa nu deschida cutia pentru a afla ce se gaseste in interior.

Locul cinci „lauda“ initiativa vicepresedintelui Microsoft pentru divizia Windows – Brian Valentine, de a declara la o conferinta ca nici un sistem de operare nu e bun de nimic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS