7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalScoala nr. 18 - la 42 de ani de existenta

Scoala nr. 18 – la 42 de ani de existenta

Scoala generala nr. 18 din Craiova a sarbatorit vineri 42 de ani de existenta. Mai mult, de doi ani scoala poarta numele Sfintului Mare Mucenic Dimitrie, ocrotitorul spiritual al Craiovei, sarbatorit de intreaga Banie in aceste zile.

Cadrele didactice si elevii s-au pregatit temeinic, desfasurind pe parcursul intregii zile numeroase activitati, expozitii si un program artistic cu recital de poezie, dansuri, cintece populare si scenete. Cu aceasta ocazie, pe peretii scolii au fost expuse desene cu tema Zilele Scolii, executate de elevii claselor V-VIII, febra manifestarilor cuprinzindu-i inclusiv pe profesorii care predau discipline mai putin „umane“, cum ar fi matematica, fizica si chimia. Evenimentul a fost onorat si de prezenta fostilor profesori, invatatori si directori si de oaspeti de la Consiliul Municipal, Inspectoratul Scolar si de la Mitropolie.

De dragul Zilei Scolii, elevii si-au adus de acasa pina si animalele preferate, cu care au participat la o frumoasa expozitie in laboratorul de biologie. Asa au ajuns la manifestari iepurica Rica, iepurele Oliver, broasca testoasa Buffy si hamsterul Tutu.

Evenimentul de vineri le-a prilejuit mari emotii copiilor si profesorilor, care s-au straduit ca totul sa iasa bine. Si chiar au reusit!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS