5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj9 octombrie - Ziua postasilor

9 octombrie – Ziua postasilor

Miercuri, 9 octombrie, a fost Ziua Mondiala a Postei. Prilej de sarbatoare si pentru angajatii Directiei Regionale de Posta Dolj.

Intr-un cadru festiv, in sala de sedinte a sediului de pe strada Unirii, directorul adjunct al directiei doljene, Romeo Bologa, a dat citire mesajului transmis de Gabriel Mateescu, directorul general al Companiei Nationale Posta Romana SA.

De asemenea, s-a dat citire mesajului transmis de Thomas E. Leavy, directorul general al Biroului International al Uniunii Postale Universale. A urmat o premiere a celor mai fideli angajati ai Regionalei, cu o vechime in munca de peste 30 de ani, carora le-au fost acordate diplome de excelenta.

A fost premiata Anca Sinziana Elena, cistigatoarea premiului III pe tara a concursului epistolar international pentru copii, editia 2001-2002. Eleva a Colegiului National „Spiru Haret“ din Tirgu Jiu, Anca Elena, de 15 ani, a citit o parte din scrisoare si a cistigat pentru a doua oara premiul mentionat.

Prezent la festivitate, primarul Craiovei, Vasile Bulucea, a tinut in mod deosebit sa-i felicite pe postasi „cu ocazia Zilei Mondiale a… Pacii“. S-au transmis felicitari si urari, iar festivitatea a continuat cu un bufet oferit angajatilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS