7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn betiv vilcean a devenit spaima soferilor

Un betiv vilcean a devenit spaima soferilor

Un adolescent vilcean a ajuns marti seara la spital dupa ce a intrat cu bicicleta intr-un betiv.

Marius Tunduc, de 17 ani, din satul Calina, comuna Prundeni – Vilcea, se ducea la o intilnire cu niste prieteni. Ca sa nu intirzie, baiatul a plecat cu bicicleta.

Nu a apucat insa sa ajunga la intilnire pentru ca, in dreptul crismei din sat, a intrat cu bicicleta intr-un localnic aflat in stare de ebrietate, care tocmai se angajase in traversarea, in zigzag, a strazii. In urma coliziunii, Marius Tunduc a suferit leziuni craniene, care au necesitat internarea lui in Spitalul de Urgenta Craiova.

Marin Nastase, de 56 de ani, din localitate, a scapat doar cu o durere de cap, cauzata de aburii alcoolului consumat, si cu o senzatie de deja-vu, dupa accidentarea biciclistului.

„Acum citeva luni, in acelasi loc, a scapat ca prin minune de o ciocnire cu o Dacie, datorita soferului, care a avut inspiratia sa vireze in ultima clipa, mototolindu-si serios autoturismul de un copac. Soferii ar trebui sa fie foarte atenti cind trec prin fata circiumii, pentru ca omul asta le poate face fara voie necazuri“, a spus Marius Tunduc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS