14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieBacalaureatPeste 80% prezența la ultima probă din cadrul simulării naționale a examenului de Bacalureat

Peste 80% prezența la ultima probă din cadrul simulării naționale a examenului de Bacalureat

Astăzi, s-a desfășurat ultima probă din cadrul simulării naționale a examenului de Bacalaureat pentru elevii care finalizează ciclul liceal. A fost proba la alegere a profilului și specializării.
În județul Dolj, în urma desfășurării acestei probe, procentul de prezență este de 84,41% (3448 elevi prezenti, 637 elevi absenți).
Comunicarea rezultatelor va avea loc în data de 15 martie 2024.

Rezultatele obținute la simulare nu se publică, nu se afișează și nu se contestă. Acestea sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat aceste simulări, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.
Notele obţinute la simulările naţionale nu se trec în catalog. La solicitarea scrisă a elevului sau părintelui/tutorelui, notele obţinute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS