8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTeren de sport al unei şcoli din Craiova, pe post de parcare pentru maşini

Teren de sport al unei şcoli din Craiova, pe post de parcare pentru maşini

Un cetăţean din Craiova a sesizat că pe unul din terenurile de sport al Şcolii gimnaziale „Nicoale Bălcescu” stăteau parcate mai multe maşini. Practic, baza sportivă de pe strada Traian Lalescu a fost transformată într-o veritabilă parcare. În poze se văd nu mai puţin de şapte maşini. Într-una din imagini apar şi elevi care ies de pe baza sportivă.

Teren de sport al unei şcoli din Craiova, pe post de parcare pentru maşini


Managerul şcolii a precizat însă că nu sunt maşinile angajaţilor şcolii, ci ale muncitorilor de la firmele care se ocupă de reparaţii. În plus a precizat că nu sunt afectate orele de educaţie fizică.

„Nu sunt maşini ale angajaţilor şcolii. Sunt maşinile angajaţilor care se ocupă de amenajarea gardului bazei sportive care va fi deschisă pentru public şi mai sunt maşinile muncitorilor care ne montează mobilierul. Avem 200 de bănci noi care trebuie montate. Din maşinile respective mai iau şi ei diferite unelte necesare sau ce mai au nevoie. În această perioadă nu am folosit baza sportivă pentru orele de sport. Avem pentru aceste ore bazele sportive din faţa şcolii”, a precizat Crisanda Turcu, directorul Şcolii gimnaziale „Nicolae Bălcescu” din Craiova.

Managerul a mai precizat însă că nu vor mai fi maşini parcate pe respectiva bază sportivă. „Voi cere portarului să nu mai permită accesul pe baza sportivă respectivă”, a mai pecizat managerul Şcolii gimnaziale „Nicolae Bălcescu” din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS