12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAngajaţii din şcolile din Dolj vor avea centre separate de vaccinare

Angajaţii din şcolile din Dolj vor avea centre separate de vaccinare

Angajaţii din şcoli şi grădiniţe vor avea centre de vaccinare la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Eduicaţională Dolj şi la Liceul Beethoven Craiova.

Aceste centre se vor organiza pentru a prioritiza imunizarea cadrelor didactice dar şi a peronalului didactic şi nedidactic din unităţile de învăţământ preuniversitar.O bună parte dintre angajaţi sunt deja înscrişi pentru vaccinare.

„Avem 1155 de persoane sub 55 de ani care s-au programat pentru vaccinare şi alţi 354 de angajaţi cu vârste peste 55 de ani”, a precizat inspectorul şcolar general adjunct, Alexandru Gîdăr.

În prezent, centrele de vaccinare pentru angajaţii din şcoli şi grădiniţe sunt în faza de amenajare şi organizare. Din datele existente se pare că vaccinarea cu prioritate pentru angajaţii din învăţământul preuniversitar doljean va începe de la miercuri, 24 februarie. 

„Este amenajată toată partea de parter a clădirii CJRAE Dolj. Vom avea patru săli disponibile. Două săli pentru vaccinare, o sală pentru completarea documentelor şi o sală pentru monitorizare post-vaccinare. Vaccinarea va începe de miercuri, 24 februarie, zilnic de la ora 8.00 şi până la ora 19.00 Se vor face vaccinuri cu Pfizer şi cu AstraZeneca. Programările se vor face de către unităţile şcolare şi DSP Dolj”, a precizat Elena Cocoş, directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS