Acasă Local Dolj Şcoala craioveană de muzică, premiată

Şcoala craioveană de muzică, premiată

-

Dublă recunoaștere pentru şcoala craioveană de muzică. Doi tineri muzicieni craioveni au fost premiaţi la Concursul Național de Interpretare „Dan Cumpătă“. Concursul a fost organizat de Fundația Culturală „Remember Enescu“ și desfășurat la București pe 14-15 decembrie.

Bogdan Olaru a obţinut premiul II
Bogdan Olaru a obţinut premiul II

Andreea Apan, elevă în clasa a XII-a la Liceul de Artă „Marin Sorescu“, a obținut Premiul I, iar Bogdan Olaru, student în anul II la Universitatea din Craiova – Departamentul de Arte, a obținut Premiul II.

Ambii studiază sub îndrumarea conf. univ. dr. Elmira Sebat (Universitatea din Craiova) și au fost acompaniați în concurs de pianista Ivona Stănculeasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se închide fabrica de confecţii Modexim. Şansele de redresare sunt minime

Aproape 300 de angajaţi ai uneia dintre cele mai mari fabrici de confecţii din Craiova sunt concediaţi colectiv. Decizia că fabrica se închide a fost anunţată angajaţilor în ultimul moment. Marţi s-au purtat negocieri pentru redresarea situaţiei şi pentru încercarea salvării fabricii. Conducerea fabricii susţine că majorarea repetată a salariului minim şi creşterea costurilor cu utilităţile au condus la declinul fabricii din domeniul confecţiilor.