24.1 C
Craiova
luni, 25 septembrie, 2023
Știri de ultima orăEducatie„Filosofie, Spiritualitate și Drept“ - prof. univ. dr. Gheorghe Dănișor, la 70 de ani

„Filosofie, Spiritualitate și Drept“ – prof. univ. dr. Gheorghe Dănișor, la 70 de ani

Afis Ghe danisor mod (1)

Secția de Filosofie, Teologie, Psihologie și Jurnalism din cadrul Academiei Oamenilor de Știință din România și Facultatea de Drept și Științe Sociale din cadrul Universității din Craiova organizează astăzi, 28 mai, la ora 10.00, în Aula Magna (sediul Facultății de Drept, str. Calea București, nr. 107D) sesiunea „Filosofie, Spiritualitate și Drept“. Cu acest prilej, va fi lansat volumul omagial dedicat prof. univ. dr. Gheorghe Dănișor, la împlinirea vârstei de 70 de ani.
Prof. univ. dr. Gheorghe Dănișor, cadru didactic al Facultății de Drept din Craiova din anul 1996, a avut un aport semnificativ în pregătirea generațiilor de juriști, magistrați și avocați din Craiova, și nu numai. În prezent, este conducător de doctorat la Facultatea de Drept și Științe Sociale din Craiova.
De-a lungul carierei, prof. univ. dr. Gheorghe Dănișor a publicat peste 20 de cărți și aproximativ 100 de articole în reviste de specialitate din țară și străinătate și a primit numeroase distincții și premii precum: Premiul Uniunii Scriitorilor din România, pentru eseu pe anul 2001, Premiul Uniunii Juriştilor din România pe anul 2002, premiul Academiei Române „Simion Bărnuţiu“ pe anul 2004 sau Premiul Academiei Române pe anul 2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS