24 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAI 15% REDUCERE LA TOATE PRODUSELE LA MAREA DESCHIDERE MAXI PET RÂMNICU VÂLCEA!

AI 15% REDUCERE LA TOATE PRODUSELE LA MAREA DESCHIDERE MAXI PET RÂMNICU VÂLCEA!

DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINEVENITE ÎN MAGAZIN | APLICAȚIE DEDICATĂ | PARCARE GRATUITĂ | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE  

Creștem bucuria părinților de animăluțe de companie din Râmnicu Vâlcea, deoarece Maxi Pet, hipermarketul preferat al prietenilor necuvântători deschide primul magazin din oraș. Așadar, cu pasiune pentru animăluțe și dedicare în a le oferi sfaturile de îngrijire de care au nevoie, Maxi Pet aduce mai aproape de tine un magazin specializat și un univers dedicat, în totalitate, bunăstării și sănătății animăluțelor.

Maxi Pet Râmnicu Vâlcea își deschide porțile joi, 30 noiembrie, în incinta Retail Park Râmnicu Vâlcea, Str. Posada nr. 51 (lângă Dedeman).

Peste 300 m2 plini cu bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie.

În plus, pentru a celebra deschiderea noului magazin, ți-am pregătit o serie de oferte speciale și surprize de care te vei putea bucura alături de animăluțul tău.

Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

Între 30 noiembrie – 2 decembrie, la marea deschidere Maxi Pet Râmnicu Vâlcea, te așteptăm cu tot soiul de cadouri și surprize! Pentru început, te bucuri de promoția inaugurală de 15% REDUCERE la toate produsele din magazin, exceptându-le pe cele din punctul farmaceutic veterinar!

Apoi, următoarea surpiză pe care o pregătim special pentru tine este Maxi Roata Norocului. Pentru prima dată în Râmnicu Vâlcea, pe parcursul celor trei zile, în diverse intervale orare, vei putea învârti Maxi Roata Norocului și câștiga unul dintre cele șase premii puse în joc!

Maxi Pet – hipermarket şi punct farmaceutic veterinar pentru animăluțele de companie

Convinși că animăluțul tău merită tot ce este mai bun, îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie într-un singur loc. Maxi Pet înseamnă varietate în materie de hrană, jucării distractive, recompense, accesorii cu dichis și, de asemenea, punct farmaceutic veterinar. Acesta acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie, iar, personalul dedicat îți stă oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS!Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru achizițiile făcute în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.

În concluzie, experiența Maxi Pet este una centrată pe relația proprietarilor cu animăluțele. Astfel, întreaga activitate și toate demersurile noastre sunt specializate întru atingerea bunăstării și sănătății animăluțelor de companie, dedicându-ne total în a-ți oferi alături de produse și servicii de cea mai bună calitate, o experiență digitală convenabilă, în pas cu nevoile tale.

Pentru mai multe noutăți și surprize, intră pe Facebook, Instagram și Tik Tok, și urmărește handle-ul @maxipetromania.

Maxi Pet Râmnicu Vâlcea

Str. Posada nr. 51, în incinta Retail Park Râmnicu Vâlcea

Program:

  • Luni – Vineri: 09.00 – 21.00
  • Sâmbătă: 09.00 – 20.00
  • Duminică: 09.00 – 19.00

Nr. Telefon: 0351.434.995

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS