9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLa a 12-a aniversare EP MALL, cadourile sunt pentru voi!

La a 12-a aniversare EP MALL, cadourile sunt pentru voi!

Începem o nouă eră a entertainment-ului la EP Mall, odată cu inaugurarea sălii MX4D INSPIRE Cinema, prima din Craiova, unde efectele încorporate în scaune, cât și cele integrate în mediul ambiant oferă senzaţii tactile şi olfactive pentru o experiență completă si unică.

În perioada 18 – 27 noiembrie, în zona de evenimente ,descoperă cele 4 universuri construite cu ajutorul tehnologiei VR Realități Virtuale, pline de efervescență.

Testează-ți limitele creativității în zona Grafitti Cruise, navighează prin ape tulburi la zona Aquarow, sfidează gravitația și pilotează o aeronavă cu ajutorul propriului corp, sau îmbarcă-te într-o călătorie magică la bordul trenului Color Magic Express! Dacă nu știi care experiență ți se pare mai interesantă, le poți încerca pe toate, pentru că participarea este GRATUITĂ!

Surprizele nu se opresc aici!

Dacă faci cumpărături de la magazinele din mall, vei primi garantat un cadou și poți fi chiar norocosul câștigător al unei invitații la film în noua sală de cinema MX4D!

Călătoria senzorială continuă pe 25 noiembrie cu un concert extraordinar al orchestrei Filarmonicii Oltenia, sub bagheta dirijorului IVANO GUAGNELLI. Muzica celor mai faimoase filme și jocuri va fi acompaniată de proiecțiile speciale realizate de RICCARDO LA CHIOMA, celebrul compozitor de coloane sonore ce te transpun, din nou, în mijlocul acțiunii.

Campania se desfășoară în perioada 18 – 27 noiembrie, interval orar 13:00-19:00, în zona de evenimente, parter (InfoPoint)

Concert muzică din filme și jocuri , 25 noiembrie, ora 18:00

Acces liber

Regulamentul camapaniei pe www.electroputeremall.ro

Spiritul Crăciunului, la EP MALL

La finalul lunii noiembrie, la EP MALL se instalează magia Sărbătorilor de iarnă – luminile Crăciunului vor împodobi Centrul Comercial, iar tradiția celor mai frumoase și creative surprize de Crăciun se scrie, alături de tine și în acest an.

Cu peste 115 magazine, peste 20 de branduri exclusive de fashion și accesorii și o zonă de food court în care orice gurmand se poate bucura de preparate tradiționale sau bucătării exotice, EP MALL este destinația perfectă pentru a găsi darurile potrivite sau pentru a petrece momente de relaxare cu cei dragi în luna cadourilor!

Inspirația o poți găsi în paginile de social media, unde anunțăm cele mai fresh trenduri și reducerile brand-urilor preferate, așa că urmărește-ne în online, pe Instagram si Tik Tok @electroputeremall, dar si pagina de Facebook Electroputere Mall

În fiecare zi, despre shopping & fun!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS