18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriÎn 12 ani, s-a născut un orăşel de copii la noi”. Spitalul MaDonna Maria, la ceas aniversar

În 12 ani, s-a născut un orăşel de copii la noi”. Spitalul MaDonna Maria, la ceas aniversar

Peste 10.000 de paciente au trecut pragul Spitalului MaDonna Maria de la înfiinţarea acestei unităţi medicale în urmă cu 12 ani. Un orăşel întreg de copii s-a născut aici în această perioadă marcată de realizări dintre cele mai frumoase.

Un spital care a devenit pionier al serviciilor medicale de calitate

Este dificil să rezumi cei 12 ani de activitate într-un bilanţ concis, pentru că MaDonna Maria este o poveste mult prea bogată în capitole. MaDonna Maria înseamnă investiţii constante, rezilienţă, dedicare, un imbold necontenit de autoperfecţionare. MaDonna Maria înseamnă pionierat.
Înseamnă singurele ecografe 5D din Oltenia şi singurul spital privat din sud-vestul ţării care are Unitate de transfuzie de sânge proprie, devenind astfel şi cea mai sigura alegere pentru pacienţi. Pentru că, în ramurile chirurgicale, statistic, 1/4 dintre pacienţi pot avea nevoie de administrare de sânge sau produse sanguine. Sângele face diferenţa între viaţă şi moarte.

MaDonna Maria este primul şi singurul spital privat de obstetrică-ginecologie din România avizat şi acreditat de Ministerul Sănătăţii şi ANMCS cu cel mai înalt de nivel de încredere din ţară, nivel II, şi printre printre puţinele spitale din ţară care au compartiment de anestezie şi terapie intensivă (ATI) pentru adulţi şi nou-născuţi.
MaDonna Maria înseamnă şi o rată de deces de 0% şi 0 infecţii nosocomiale, la care se adaugă o rată de transfer intraspitalicesc de doar 0,002 %.

Spitalul MaDonna Maria, premiat la nivel naţional şi internaţional

Pentru toate acestea şi pentru viziunea sănătoasă şi ambiţioasă a managementului, spitalul MaDonna Maria a fost premiat atât în România, cât şi în străinătate. O recunoaştere care, spune cu modestie Alexandra Şurtea Preda, managerul MaDonna Maria, nu ar însemna nimic fără “pacientele care ne-au ales şi ne-au asimilat deja ca parte din viaţa lor”.

Prin serviciile medicale oferite şi condiţiile ireproşabile, prin preţurile competitive şi prin echipa empatică şi profesionistă, MaDonna Maria a cunoscut, de la an la an, o adresabilitate din ce în ce mai crescută. În prezent, aici ajung atât paciente din judeţele limitrofe, dar şi paciente din străinătate. “Faptul că avem aeroportul aici a contribuit la creşterea solicitărilor de la pacientele din afara graniţelor, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure extraordinar de mult”, mărturiseşte Alexandra Şurtea Preda.

Singurul spital care organizează campanii de consultaţii ginecologice gratuite

Spitalul MaDonna Maria funcţionează în regim de urgenţă 24/7, iar echipa medicală este formată din medici extrem de bine pregătiţi, cu supraspecializări atât pe partea de obstetrică-ginecologie cât şi la neonatologie sau ATI. Unitatea medicală oferă şi servicii complementare de pediatrie şi chirurgie pediatrică.

Crescând ca parte din comunitate şi prin comunitate, Spitalul MaDonna Maria nu a rămas doar o unitate medicală, ci s-a implicat activ în campanii care contribuie la sănătatea şi dezvoltarea acestei comunităţi. Este singurul spital care organizează anual o campanie de consultaţii ginecologice gratuite, sub genericul “Sunt femeie! Şi am grijă de mine” şi este implicat şi în alte demersuri sociale, inclusiv în Turneul de tenis pentru copii cu puncte oferite de Federaţia Română de Tenis.
Iar povestea MaDonna Maria continuă, cu multe planuri pentru noi capitole importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS