10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTOKERO împlinește 5 ani de activitate

TOKERO împlinește 5 ani de activitate

Una dintre cele mai mari platforme de schimb criptomonede împlinește 5 ani de la înființare și depășește astfel pragul de Start Up.

Platforma de tranzactionare TOKERO împlinește 5 ani de activitate pe 29 iunie 2022 și astfel depășește pragul de start-up cu o echipă de peste 20 de angajați și cu peste 39.000 de clienți. Este primul proiect de acest tip care are o componentă educațională încorporată și care aliniază România la nivel global în ceea ce privește experiența utilizatorului, viteza de tranzacționare, siguranța și listarea produselor. Misiunea TOKERO este de a oferi utilizatorilor o multitudine de oportunități prin diferite tipuri de investiții.

Cum a început povestea TOKERO

Toată povestea TOKERO a început cu doar 2 oameni, Marius Morra – cu o experiență de peste 10 ani în antreprenoriat și consultanță de business și Sabin Simionescu, unul dintre cei mai buni programatori de business din România, cu o vastă experiență în Web, Crypto si Blockchain, care au văzut o oportunitate în domeniul criptomonedelor pentru a dezvolta un business pe termen lung.

Ce a făcut TOKERO

Câteva lucruri notabile în cei 5 ani de activitate:

TOKERO a fost lansat în martie 2018 sub denumirea de LDV Bank și a crescut constant încă de la început devenind în acest moment unul dintre liderii pieței din România.

În iunie 2020 a fost primul Exchange din România care a listat Elrond (EGLD), un proiect românesc ajuns la nivel global cu prezență constantă în top 50 CoinMarketCap.com

În octombrie 2020 a devenit primul Exchange din România care a lansat o platformă educațională – primacriptomoneda.ro. Recent lansată și internațional myfirstcryptocurrency.com

În mai 2021 au reușit să atragă prima rundă de investiții cu antreprenori de succes, precum Cristian Onețiu (fost jurat la Imperiul Leilor ProTV), Răzvan Munteanu (cofondator Stakeborg) și Avi Cicirean (Brand Minds). Cu această ocazie, printr-o campanie de rebranding, LDV Exchange a devenit TOKERO.

În septembrie 2021, alături de partenerii de la Crypto Compare au reușit să-l aducă în România la un meet-up cu comunitatea lor pe nimeni altul decât Vitalik Buterin, co-fondatorul Ethereum.

În ultimele luni au strâns în campanii de pre-sale peste 2 milioane de USDT pentru 3 proiecte: HUMANS.AI, WAM și BH Network.

Pentru a imortaliza momentul, echipa TOKERO le-a organizat celor doi fondatori: Marius Morra și Sabin Simionescu, o petrecere surpriză care se intersectează și cu ziua de naștere a CEO-ului Marius Morra ce a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani. Vă atașăm câteva poze din cadrul evenimentului.

Misiunea TOKERO

Ce are de oferit TOKERO, făcând-o cea mai nouă și inovatoare platformă de schimb din România:

1. Este o platformă intuitivă, cu o interfață simplă și ușor de accesat, lucru benefic pentru cei mai puțin experimentați în domeniu. Designul a fost conceput astfel încât orice utilizator să poate învăța să folosească sistemul digital pentru a tranzacționa într-un timp foarte scurt.

2. Listare regulată a celor mai promițătoare proiecte de crypto.

3. Serviciu foarte prompt pentru clienți – disponibilitate, transparență și deschidere în comunicarea cu clienții pentru orice serviciu.

4. Proces riguros de selecție și listare a monedelor digitale.

5. Dezvoltarea și integrarea unui proiect educațional în domeniul crypto – primacriptomoneda.ro. Lansata recent și internațional myfirstcryptocurrency.com.

6. Posibilitatea de creare conturi Corporate .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS