5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCOMUNICAT DE PRESA PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI CU TITLUL „EFICIENTIZAREA ACTIVITATII RST EXPERT SRL PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE”

COMUNICAT DE PRESA PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI CU TITLUL „EFICIENTIZAREA ACTIVITATII RST EXPERT SRL PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE”

Tipul materialului: Comunicat de presa
Titlul proiectului: Eficientizarea activitatii RST EXPERT SRL prin achizitia de echipamente

Numele beneficiarului: RST EXPERT SRL
Obiectivul general al proiectului il constituie eficientizarea activitatii firmei RST EXPERT SRL prin achizitionarea unui utilaj modern, care sa conduca la prestarea serviciilor în domeniul lucrarilor de instalatii electrice.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Cresterea nivelului de dotare tehnica a firmei prin achizitia unui utilaje tehnologice si a unui stâlp de iluminat fotovoltaic, pâna lasfarsitul perioadei de implementare;
  2. Crearea a 3 locuri de munca pâna la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului. Din cele 3 locuri de munca nou create, cel putin 1 loc de munca va fi destinat persoanelor din grupuri defavorizate;
  3. Implementarea în conditii optime a proiectului prin achizitia de servicii de scriere de proiect si de informare si publicitate;

Valoarea totala a proiectului: 1.005.881,47 lei.
Valoarea finantarii nerambursabile: 676.222,83 lei, din care valoare nerambursabila din FEDR 574.789,41 lei si valoare nerambursabila din BS 101.433,42 lei.
Data începerii şi finalizării proiectului: 01/09/2019 – 30/09/2021.
Contract de finantare: 6439/24.12.2020
Codul MySMIS: 134372
Localizarea proiectului: Mun. Rm. Valcea Str. Bulevardul DEM RADULESCU nr. 21A, nr. cadastral 49601, Jud. Valcea.

Rezultatele proiectului:

  1. Prin intermediul proiectului a fost achiziționat 1 utilaj tehnologic si un stâlp de iluminat fotovoltaic.
  2. In cadrul proiectului au fost create 3 contracte noi de munca cu norma întreaga, încheiate pe perioada nedeterminata, din care cel puțin 1 contract este destinat persoanelor din categorii defavorizare. Persoanele au fost recrutate si selectate pe baza competentelor deținute si a abilitaților profesionale, si nu pe criterii discriminatorii precum vârsta, sex, religie, etnie, orientare sexuala, etc. Publicitatea angajării nu a inclus elemente cu potențial de discriminare, iar cerințele locurilor de munca sunt obiective.
  3. Au fost încheiate 1 contract de servicii de informare si publicitate si 1 contract de elaborare proiect.
    Impactul investiției asupra regiunii este unul pozitiv, prin implementarea proiectului sus menționat societatea si-a sporit competitivitatea, oferind servicii in domeniul lucrarilor de instalatii electrice, realizate cu echipamente de ultima generație care incorporează tehnologii moderne si eficiente.

Prin crearea celor trei locuri de munca a contribuit la combaterea șomajului in regiunea Sud-Vest Oltenia.


Date de contact RST EXPERT SRL: Pana Constantin Sebastian – ADMINISTRATOR – Telefon: 0742110796; E-mail: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS