12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFestivalul de modă Miss Royal Models România, ediţia aXVI-a

Festivalul de modă Miss Royal Models România, ediţia aXVI-a

În fiecare an, luna August este sinonimă cu frumuseţea, si cum nimic nu este mai frumos decât eterna graţie feminină, Royal Models Agency împreună cu partenerul oficial Electroputere Parc vă invită sa participaţi la evenimentul internaţional de prestigiu Festivalul de modă Miss Royal Models România ajuns anul acesta la a XVI – a editie.

Evenimentul ce îşi va deschide porţile în data de 28 August 2021, începâand cu ora 18.30 reuneşte două secţiuni: concursul naţional de frumuseţe Miss Royal Models România şi Festivalul de Modă.

Concursul de frumusete aduce pe podium 12 concurente atent selectate in urma unei caravane nationale dar si concurente alese in urma votului exprimat on-line pe site-ul www.royalmodels.ro la sectiunea MISS ROYAL MODELS ROMANIA.

Concurentele de anul aceste sunt:

  • Radu Emilia Grațiela din Ploieşti,
  • Vasia Ionela Maria din Târgu Jiu,
  • Andronache Elena Alexandra din Novaci,
  • Păceană Elena Ariana din Craiova,
  • Bucătaru Raluca Denisa din Craiova,
  • Seyhan Gabriela Azize din Bucureşti,
  • Stroescu Mihaela Elena din Ploieşti,
  • Duicu Claudia Alexandra din Piteşti,
  • Toma Isabela din Caracal,
  • Dim Luiza din Iaşi,
  • Iacobuta Bianca Andreea din Iaşi,
  • Biserica Diana Gabriela din Suceava.

Juriul concursului Miss Royal Models este format din specialisti in domeniul modelingului, manageri, critici de moda, designeri, hair stylisti, make up artisti, jurnalisti, fotografi dar si vedete.

Cele mai recente colecţii ale designerilor români şi străini

Festivalul de Modă aduce pe podiumul de la Craiova cele mai recente colecţii ale designerilor români şi străini invitaţi.

La categoria designeri romani, avem onoarea sa ii avem prezenti la evenimentul de anul acesta pe: MED TEHNICA (a doua participare), MENTOR (prima participare),  UNIVERISTATEA CRAIOVA (prima participare), YVETTE DESIGN (a treia participare),  URBAN KIDS (a opta participare).

In cadrul evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA revine, dupa 2 ani, celebrul si nonconformistul designer: GEORGE HOJBOTA.

In PREMIERA IN ROMANIA, ca si in editiile trecute, reusim sa aducem un designer international in cadrul evenimentului care isi va prezenta colectia: ROSICA MRSIK din Macedonia.

Machiajul evenimentului este asigurat de echipa EMA Make Up Studio, iar partea de hair style este asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.

Premiile oferite castigatoarelor consta in contracte cu agentii de modeling din Europa, produse cosmetice de lux, tratamente de modelare corporala, tinute vestimentare, book-uri profesioniste, excursii, telefoane mobile dar si premii marcate cu diamante.

Va invitam sa urmariti un regal de frumusete in care tendintele sezonului urmator sunt ridicate la nivelul de arta iar calitatea, taieturile fine si materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS