13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriProbleme de respiraţie? Răspunsurile sunt la medicul pneumolog

Probleme de respiraţie? Răspunsurile sunt la medicul pneumolog

Problemele de respiraţie sunt mereu actuale şi au atras “lumina reflectoarelor” cu atât mai mult în ultima perioadă, după izbucnirea pandemiei Covid-19.
Multe dintre problemele de respiraţie sunt, de regulă, asociate unor afecţiuni cronice, precum sinuzita cronică, alergiile sau astmul, BPOC.

Dr. Aurel Buzatu, medic pneumolog

Din păcate, o mare parte a populaţiei se poate confrunta cu astfel de probleme.
Simptomele cele mai întâlnite în afecţiunile respiratorii sunt tusea seacă, îndeosebi pe timp nocturn, wheezing-ul (respiraţia şuierătoare), dificultăţile de respiraţie – senzaţia de apăsare în piept sau respiraţia grea. Când apar aceste manifestări, este necesară o vizită la pneumolog.

“În ultima vreme, dificultăţile de respiraţie sunt întâlnite şi la persoane recuperate după infecţia cu noul coronavirus, care pot rămâne cu simptome respiratorii persistente şi câteva luni după vindecare, conform celor mai recente studii”, transmite dr. Aurel Buzatu, un medic pneumolog foarte bine pregătit, care s-a alăturat recent Centrului Medical Speranţa.

Vizita la pneumolog vine cu răspunsurile necesare

Pentru a determina precis cauzele manifestărilor respiratorii şi pentru a stabili tratamentul corect, este indicată o vizită la pneumolog.
Echipa de pneumologi a Centrului Medical Speranţa poate veni cu soluţiile pentru o respiraţie mai bună, în urma consultaţiilor şi investigaţiilor, în funcţie de caz.
Centrul Medical Speranţa deţine aparatură performantă cu care se pot efectua spirometrii de mare precizie, iar echipa medicală este nu doar pregătită din punct de vedere profesional, dar şi empatică şi deschisă către comunicarea cu pacienţii.

Centrul Medical Speranța se află în Craiova, pe str. Înfrățirii nr. 16.
Pentru detalii și programări puteţi contacta echipa centrului medical la telefon 0771.493.887. Informaţii găsiţi şi pe site-ul: www.clinicasperanta.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS