sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă – „DOTAREA STENMARSEV SRL”

Comunicat de presă – „DOTAREA STENMARSEV SRL”

STENMARSEV SRL a încheiat contractul de finanțare nr. 6293 din 19.11.2020, cod SMIS 131111, cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management și Agentia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia în calitate de Organism Intermediar, fiind beneficiar al proiectului „DOTAREA STENMARSEV SRL”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dezvoltarea durabilă a societății STENMARSERV S.R.L., prin diversificarea serviciilor oferite într-un domeniu nou, competitiv – întreținerea și repararea autovehiculelor, imbunatatirea continuă a bazei materiale deținute, creșterea competitivității resurselor umane și, implicit, sporirea performanțelor sale financiare și de marketing. Pentru atingerea acestui obiectiv, beneficiarul și-a stabilit obiective specifice clare: – Imbunatatirea bazei materiale a solicitantului prin dotarea unei atelier pentru intretinerea si repararea autovehiculelor, cu echipamente si utilaje specifice pentru intretinerea si repararea autovehiculelor, precum si cu sistem de supraveghere, in decurs de 12 luni de la semnarea contractului de finantareOrganizarea de actiuni de promovarea a proiectului si a rezultatelor acestuia prin mijloace precum: comunicate de presa, panou/afis A2 temporar si placa permanenta, etichete autocolante pentru dotarile achizitionate in decurs de 12 luni de la semnarea contractului de finantare.;Crearea unui colectiv de profesionisti – prin atragerea de personal calificat, stimularea si dezvoltarea profesionala continua – se vor crea 3 noi locuri de munca permanente (cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata) la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului, acestea fiind mentinute cel putin 3 ani de la finalizarea investitiei.

Rezultatele proiectului: bază materială îmbunătățită, prin dotarea cu echipamente și utilaje performante pentru reparare și întreținere autovehicule, semnarea a 3 contracte de muncă (cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată), precum și materialele de informare și publicitate realizate și difuzate către public.

Impactul investiției la nivelul localității/ regiunii: Realizarea investițiilor are ca impact dezvoltarea economică a zonei – Mun. Craiova și regiunea Sud-Vest Oltenia, în acord cu standardele europene și cu cerințele dezvoltării durabile, creșterea calității serviciilor oferite și crearea de noi locuri de muncă.

Loc de implementare: Municipiul Craiova, Str. Brestei nr. 257A, cod poștal 200199, jud. Dolj, Regiunea Sud-Vest Oltenia.

Contractul de finantare – „DOTAREA STENMARSERV SRL” – are o durată de implementare de 30 luni (data începerii proiectului: 22.05.2019; data finalizării proiectului: 31.10.2021) și o valoare totală 515.418,19 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile acordate este de 346.499,62 lei, reprezentând 80,00% din valoarea eligibilă a proiectului. Valoarea contribuției din FEDR: 294.524,68 lei și valoarea contribuției din bugetul național: 51.974,94 lei.

STENMARSERV SRL
Date de contact