sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriComunicat de presă - Derulare proiect „Modernizare şi dezvoltare SC Kalstromoil SRL”

Comunicat de presă – Derulare proiect „Modernizare şi dezvoltare SC Kalstromoil SRL”

KALSTROM OIL SRL, cu sediul în Comuna Cârlogani, Sat Cepari, Str. Cepari, Nr. 124, județul Olt, cod poștal 237065, derulează, începând cu data de 23.12.2020, proiectul „Modernizare și dezvoltare SC Kalstromoil SRL”, cod SMIS 134186, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltarii, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management a Programului Operațional Regional 2014-2020 și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.197.260,82 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 822.196,41 lei (valoarea nerambursabilă acordată din FEDR fiind de 698.866,95lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul național fiind de 123.329,46 lei).

Data începerii și finalizării proiectului: 15.08.2019 și data 30.06.2021.

Proiectul se implementează în Oraș Corabia, Strada Ștefan cel Mare,Nr. 2, Județul Olt.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă consolidarea poziției pe piață a întreprinderii într-unul dintre domeniile competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate și Planurile Regionale de Dezvoltare: cuprinde măsuri de eficiență energetică și protecția mediului, contribuie și la realizarea obiectivelor tematice ale Strategiei Europa 2020 privind îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, promoveaza ocuparea forței de muncă.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de achiziția de echipamente și servicii, precum și crearea de noi locuri de munca, promovarea egalității de șanse.

KALSTROM OIL SRL
Date de contact: