17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeNu știi dacă ești în riscul de a dezvolta osteoporoză? Fă acest test GRATUIT!

Nu știi dacă ești în riscul de a dezvolta osteoporoză? Fă acest test GRATUIT!

Fumatul și consumul de alcool pot fi doi dintre factorii care duc la instalarea osteoporozei, deoarece scad densitatea osoasă și pot duce foarte ușor la apariția fracturilor.

Nivelul maxim al densității osoase este atins în jurul vârstei de 20 de ani, după care acesta începe să scadă treptat.

Odată cu scăderea acesteia, oasele devin mult mai fragile și predispuse către fracturi sau diferite afecțiuni. Există însă soluții eficiente, unele mai ușor, altele mai greu de implementat.

Iată ce poți face pentru a preveni apariția osteoporozei: https://phoenix-hospital.ro/blog/articole-medicale/ce-poti-sa-faci-pentru-a-preveni-aparitia-osteoporozei

Pentru a elimina orice fel de suspiciune privind instalarea osteoporozei, este nevoie să te testezi!

ÎN LUNA FEBRUARIE te poți TESTA GRATUIT cu osteodensitometrul calcaneu în clinicile Centrului Medical Phoenix din Craiova, Calafat, Slatina și Târgu-Jiu.

Testarea este neintruzivă și nedureroasă. Deoarece vârsta de medie de instalare a osteporozei a scăzut, acest tip de testare este recomandată tuturor persoanelor peste 25 de ani, mai ales dacă suferă de fracturi frecvente sau diferite alte afecțiuni ale oaselor.

Este un singur pas care trebuie făcut. Trebuie să suni la numerele de contact specifice orașului tău de domiciliu și să te programezi. Este atât de simplu! https://phoenix-hospital.ro/contact

Testarea nu te costă NIMIC, este total GRATUITĂ. 

Dacă rezultatul testării indică faptul că te afli în situație de risc, atunci poți beneficia de tratament eficient la Centrele Medicale Phoenix Medicover, privind monitorizarea evoluției bolii, precum și testare detaliată DEXA.

Vezi detalii despre serviciile Phoenix aici: https://phoenix-hospital.ro/servicii-medicale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS